Εχω ενα θεμα με τιτλο "Το παπαγαλακι των 10€ μιλαει" βεβαια εχω καιρο να το ενημερωσω. Λεει κ αλλα πολλα αλλα μολις δει το κινητο σταματαει κ ερχεται πανω τουΠραγματικά πανέμορφος και δείχνει κομμάτι της ζωή σου!
Σκέτη απολαυση !
Βάλε μας όταν μπορέσεις ένα βιντεάκι του που μιλάει. Για να τεστάρουμε τη παπαγαλικη γλώσσα.
Τρελαίνομαι να ακούω μπατζάκια να μιλάνε ακατάπαυστα και να προσπαθώ να καταλάβω τι λένε...
Ναι καλε στο κλουβι του κοιμαται. Ξυπναω για τουαλετα(7-09) σηκωνομαι του ανοιγω το πορτακι κανω την δουλεια μου και ξαναχουζουρευω-κουκουλωνομαι στο κρεβατιΔεν θέλω να σου το χαλάσω, αλλά όταν κοιμάσαι πρέπει και το πουλάκι να κοιμάται ασφαλισμένο στο κλουβάκι του. Υπάρχουν πολλά ατυχήματα διαπιστωμένα κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ασε ο τρομος ειναι μην παθει τπτ η " γυναικα" του. Την συγκεκριμενη την εχω αντικαταστησει με ολοιδια και πρεπει παλι να ψαχνω για την ιδια γτ χθες στο γενικο καθαρισμα παρατηρησα σκουρια εσωτερικα στα καμπανακιαΑρχοντας και αφέντης ο Μάικλ :D
Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ εχω παπαγαλάκι που δε γουστάρει τις κούνιες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας