Ευχαριστώ. τον έχω απο 4-5 μηνών οπως και εσυ το πηρα απο πετ σοπ. Γενικά η αρχη μας ηταν ασχημη το κλουβι δεν ηταν καλο εβγαινε μονος του τον κυνηγαγα με την πετσετα να τον βαλω μεσα. Μεχρι που οσο ηταν εξω σταματησα να του δίνω σημασια, μετα βρηκα λιχουδια και αρχισε να ερχεται κοντα μου και το Πασχα δηλαδη μετα απο 5-6 μήνες ενιωσα οτι υπάρχει δέσιμο! Ειμασταν στο πατρικό με αλλο ξένο κλουβί και επειδη ηταν ξένο οταν φοβόταν απο τα γκαπα γκουπα ερχοταν και καθόταν πανω μου.Υπέροχος ο Μαικλ! Και υπερδραστήριος! Απο ποια ηλικία τον εχεις;ηταν πάντα έτσι εξερευνητικος και παιχνιδιάρης; Πως κατάφερες να δεθειτε τόσο πολύ;
Σε βομβάρδισα με ερωτήσεις αλλά είμαι νέα μαμά σε δυο μπατζι και προσπαθώ να κατανοήσω τη φύση τους.
Το εχω στο προγραμμα . Μολις μαθευτηκε. Η μια καθηγητρια τον αγοραζει οσο οσο λεει. Η αλλη θελει να τον γυρισει σε ολα τα νησια για να κουτσουλησει τον μελλοντικο γαμπροκαι μαντης ο αρχηγος; Να δοκιμασεις και τα νουμερα του τζοκερ!
Αυτο; https://community.petbirds.gr/threa...budgies-μου-με-λεωφορείο-για-εξωτερικό.28000/μπορει καποιος να μου παραθεσει το ποστ που ειχε κανει ενα παιδι που ελεγε πως μετεφερε τα κατοικιδια του (μεσα σε αυτα και μπαντζι) στην Αγγλια;
Ευχαριστω για το ψαξιμο, αλλα οχι. ηταν ενα παιδι που εκανε ποστ για το ενα μπαντζι που ηταν αρρωστο και νομιζω πεθανε τελικα και πως ειχε παει η συζητηση στο ιδιο θεμα ή εκανε αλλο οπως ελεγε λεπτομερως πως μετεφερε τα σκυλια και τα μπαντζι του στην Αγγλία. Που θα παει θα το βρω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας