Φἰλε έχουμε το ίδιο κλουβί. Αυτό το "βρακάκι" που το βρήκες; Κάνει τίποτα; Εγώ το τυλίγω κάτω με ένα τραπεζομάντηλο και μανταλάκια αλλά είναι σα τσαντήρι και δε μου αρέσει :)
Ο εκτροφεας που το πηρα μου προτεινε αυτη την ποτιστρα γιατι τετοια του ειχε και ο ιδιος, ειχα την αλλη ποτηστρα στην αρχη αλλα δεν ηξερε να πινει νερο και μαλωνε συνεχεια μαζι της.Τον βολεύει αυτή η ποτίστρα;
Σε ολα τα πετ μπορεις να βρεις, ειχα παρει το μεσαιο μεγεθος αλλα δεν με ειχε βολεψει, αυτο το βρακακι ειναι το μεγαλο μεγεθος οσο ειχα χαμηλα τις ταιστρες τις καλυπτα με αυτο και εσωζε λιγο την κατασταση,τωρα που ανεβασα την μια ταιστρα επανω δεν με καλυπτει.Αυτό το "βρακάκι" που το βρήκες; Κάνει τίποτα;
ενταξει αργησατε λιγο να τον βγαλετε αλλα οκ!
Θελουμέ βιντεάκι οπωσδήποτε!Εχει αρχησει να λεει και το ονομα του αρκετα καθαρα,
Νομίζω θα αγχώνεσαι περισσότερο όταν θα τα βλέπεις παντού μέσα στο σπίτι!φευγουν πουπουλα περισσοτερο απο το κεφαλακι του οπως βλεπω και καθε μερα βρησκω αρκετα στο κλουβι του
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας