Γενικά Ο Ρίκος εφτασε σπιτι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης valasia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ωραίο το έκανες!
Προσοχή στα μεταλλικά καμπανάκια, αλυσίδες κλπ. Μόλις δεις την παραμικρή αλλοίωση τα βγάζεις.
Βγάλε και τη πλαστική πατήθρα, δεν χρειάζεται.

Τον βολεύει αυτή η ποτίστρα;
 
Μπράβο σας! Μια χαρά! Τα πάτε πολύ καλά! Ευχάριστα τα νέα σας και χαιρόμαστε με την χαρά σας! Και περνώντας ο καιρός θα σημειώσετε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο! 👍
 
Τον βολεύει αυτή η ποτίστρα;
Ο εκτροφεας που το πηρα μου προτεινε αυτη την ποτιστρα γιατι τετοια του ειχε και ο ιδιος, ειχα την αλλη ποτηστρα στην αρχη αλλα δεν ηξερε να πινει νερο και μαλωνε συνεχεια μαζι της.
Αυτό το "βρακάκι" που το βρήκες; Κάνει τίποτα;
Σε ολα τα πετ μπορεις να βρεις, ειχα παρει το μεσαιο μεγεθος αλλα δεν με ειχε βολεψει, αυτο το βρακακι ειναι το μεγαλο μεγεθος οσο ειχα χαμηλα τις ταιστρες τις καλυπτα με αυτο και εσωζε λιγο την κατασταση,τωρα που ανεβασα την μια ταιστρα επανω δεν με καλυπτει.
 
Να'μαστε και παλι για τα νεοτερα του μικρου μας. Εχει κλεισει σχεδον ενα μηνα μαζι μας και καθε μερα βλεπουμε διαφορες και μαθαινουμε τον χαρακτηρα του. Προχθες βγηκε πρωτη φορα απο το κλουβι και μαλιστα μου εκανε εντυπωση πως μολις βγηκε πεταξε, δεν περιμενα πως ηξερε να πεταει γιατι ακομη νομιζω ειναι μωρακι 3,5 μηνων, αργησαμε αρκετα να τον βγαλουμε γιατι δεν δεχοταν να φαει απο χερι μεσα στο κλουβι αλλα απο οτι καταλαβα δεν θα θελησει ποτε κανενα στον χωρο του.

IMG_20180917_095339_450x800.webp IMG_20180917_100838_600x800.webp
Η συμπαθεια φανηκε απο την πρωτη στιγμη που πηγε και καθησε στο κεφαλι της μικρης μου(ο γιος μου ειναι να σκασει😛), την πρωτη μερα τον αφησα ενα 10 λεπτο για να συνηθησει σιγα σιγα τον χωρο και εχθες εμεινε ενα τεταρτο εξω, χτενησε την μικρη μου εφαγε το καρυδακι του και η αληθεια ειναι οτι ζοριστικα λιγακι να τον ξαναβαλω μεσα. Ειναι ζορικος και δεν πλησιαζει ευκολα τους υπολοιπους στο σπιτι.

P80916-120832_600x800.webp

Ευτυχως τρωμε τα παντα μαρουλακι, μηλο, καρυδι, του εκανα τις λιχουδιες τις οποιες τσακισε και σημερα που δοκιμασε πρωτη φορα γλυστριδα εγινε πραγματικη μαχη!:D
Μεγαλος ερωτας τελικα αν και αρκετα ζορικος ο μικρος μας, μας εχει παρει τα μυαλα και ειμαστε ακομη στην αρχη!
 
Mπράβο Ρίκο, πάρτους τα μυαλά. Μπράβο και σε σας που προχωράτε μέρα με τη μέρα με τον μικρό σας. Το πέταγμα είναι ένστικτο, δε χρειάζεται να το "μάθει". Απλά θα πετάει άτσαλα στην αρχή, στη συνέχεια θα γίνεται όλο και πιο ακριβής.
Προβλέπω μεγάλους έρωτες με τη μικρή σας :)
Να σας ζήσουν!
 
Την καλησπέρα μου! Πότε πέρασε ένας μήνας; Και ο χρόνος θα περάσει και δεν θα το πιστεύουμε! Θαυμάσια και αισιόδοξα τα νέα σας! Χαίρομαι πάρα πολύ! Καλή σας συνέχεια! Πάντα έτσι να είσαστε!
 
Ευχαριστω πολυ! Χρειαζεται αρκετη υπομονη αλλα τελικα η ανταμοιβη ειναι τεραστια.

ενταξει αργησατε λιγο να τον βγαλετε αλλα οκ!

Πραγματι αργησαμε αλλα οταν ειναι μεσα στο κλουβι δεν πλησιαζει σχεδον κανενα, καποια στιγμη μου περασε η ιδεα πως δεν ειναι ημερο αλλα τελικα ειναι το στιλακι του τετοιο:).
 
Εδω και παλι για να σας πω τα νεοτερα του μικρου μας.
Καναμε ενα 4ημερο ταξιδακι στο πατρικο μου και ευτυχως εγκλιματιστικε απο την πρωτη στιγμη.Αγορασαμε ενα κλουβι για να τον μεταφερουμε ποιο ευκολα και το δεχθηκε σχεδον αμεσως παρ'ολο που ειναι αρκετα μικροτερο σε μεγεθος. Το θετικο ειναι πως ηταν σχεδον ολη μερα εξω και πετουσε πολυ πιο ανετα λογο της διαφορετικης διαρυθμησης του σπιτιου. Το ταξιδι μας ηταν πολυ χαλαρο, επαιζε και μιλουσε συνεχεια με τα παιδια.
Εχει αρχησει να λεει και το ονομα του αρκετα καθαρα, εκει που λεει τα δικα του και μας ζαλιζει κανει μια παυση και πεταει ενα "Ρικο"! Την πρωτη μερα κοιταζομασταν σαν χαζοι γιατι ειναι μικρουλης ακομη, διαβασα οτι μιλανε μετα τον εκτο μηνα.
Επισεις μαδαει αρκετα αυτες τις μερες, φευγουν πουπουλα περισσοτερο απο το κεφαλακι του οπως βλεπω και καθε μερα βρησκω αρκετα στο κλουβι του, μου εχετε πει πως στον 3-4 μηνα πευτουν καποια φτερα αλλα σαν νεα στο "παπαγαλονταντεμα" αγχωνωμαι λιγακι.
Θα προσπαθησω να του κανω μια επισκεψη καποια στιγμη στον πτηνιατρο για ενα τσεκαπ αλλα το φοβαμαι ακομη γιατι εμενα δεν με εχει συνηθησει και δεν πλησιαζει καθολου παρα μονο στο κεφαλι μου. Ειμαι σχεδον σιγουρη πως τον εκνευριζει το οτι ασχολουμαι με το κλουβι του γιατι καθε φορα που παω να το καθαρισω, να του βαλω νερο ή φαι θελει να με δαγκωσει.
 
Εχει αρχησει να λεει και το ονομα του αρκετα καθαρα,
Θελουμέ βιντεάκι οπωσδήποτε!


φευγουν πουπουλα περισσοτερο απο το κεφαλακι του οπως βλεπω και καθε μερα βρησκω αρκετα στο κλουβι του
Νομίζω θα αγχώνεσαι περισσότερο όταν θα τα βλέπεις παντού μέσα στο σπίτι!
 
Με τα φτερά κάνε κουράγιο, εμείς σκεφτόμαστε να ανοίξουμε μαξιλαροποιείο με τόσα που βρίσκουμε παντού. Μια χαρά τα πάτε και ο τσαχπίνης είναι πανέξυπνος και σας παίρνει τα μυαλά. Πολύ καλό πως του άρεσε το ταξίδι, είναι μικρός και περίεργος ακόμα κι έτσι το συνήθισε άνετα. Αντε, μπράβο σας!
 
Πολύ καλές οι εξελίξεις σας! Έχει αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός και ήπιος σε σχέση με τις αρχές! Μπράβο σε όλους σας και θα τα πάτε και ακόμα καλύτερα! 🙂
 
Χαιρεται σε ολο το φορουμ! Μετα απο πολυ καιρο ειπα να ανεβασω καμια φωτογραφια και να σας πω τα νεα μας.
Το μωρο μας μεγαλωνει και μαθαινει λεξουλες πολυ ευκολα, δεν σταματαει να μιλαει παρα μονο οταν δει το κινητο, προσπαθω να ανεβασω βιντεακι αλλα μαλλον δεν του αρεσουν οι παπαρατσι και σταματαει αμεσως.
Εχει αρχισει να πλησιαζει κι εμενα σιγα σιγα, με αφηνει πλεον να τον χαιδεψω(οποτε θελει) αλλα ειναι συνεχεια στους ωμους μου και με ζαλιζει με τα δικα του.
Εχει μαθει και αν αργησουμε να τον βγαλουμε δαγκωνει τα καγκελα και φωναζει "μαμα"😛.
Το αστειο ειναι το βραδυ που τον σκεπαζουμε να κοιμηθει νομιζει πως θα παιξουμε και φωναζει "κουκου τσα".
Ωριστε και κανα δυο φωτογραφιες να μας καμαρωσετε 😉.

P81205-200335_600x800.webpP81130-223022_600x800.webpP90119-180303_600x800.webp
 
Back
Top