Θα ψυχαναλυθουμε σε μνμ, μη μας δειρουν κιολας..Ναι καλά... Μια ελαφρά διαχείριση των χαρακτηριστικών αυτών και πολύ σου είναι :)
Θα ψυχαναλυθουμε σε μνμ, μη μας δειρουν κιολας..Ναι καλά... Μια ελαφρά διαχείριση των χαρακτηριστικών αυτών και πολύ σου είναι :)
Απλως πρεπει να παψω να ειμαι ψυχοπονιαρα και παρορμητικη και δεν θα εχω προβλημα.
Ευχομαι ολα να σας πανε καλα, και να αναρρωσε ι πληρως συντομα.Το ίδιο ακριβώς θέμα με σένα έχω κορίτσι μου... Η Goppy μας ήταν η πιο ξεπουπουλιασμενη απ όλα τα πτηνά στο pet-shop όταν την πήραμε... Πάει καλά τώρα μετά από θεραπείες για πάμπολλα θέματα αλλά ενδεχομένως πάντα να είναι φιλάσθενη και να χρειάζεται εξτρα φροντίδα...
Ευχαριστούμε πολύ, αυτό που θα θελα να καταλήξω όμως είναι, ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, πάλι την Goppy θα υιοθετούσαμε...ήταν το "κλικ"!Ευχομαι ολα να σας πανε καλα, και να αναρρωσε ι πληρως συντομα.
ήμασταν.. Είμαστε.. Και θα είμαστε δίπλα σου,Μιράντα! Μην τολμήσεις να το ξεχάσεις αυτό..Αντιο Ρικουλινακι μου. Θα μου λειψεις. Ξερω δεν ειναι τελειο ή οπως θα ηθελα, αλλα σου εβαλα και τα αγαπημενα μου λουλουδακια :'(
View attachment 38330
Σας ευχαριστω ολους παιδια. Για ολα, απο την αρχη μεχρι το τελος, ημασταν ολοι η οικογενεια του.
View attachment 38331 View attachment 38332
Σκυλια δεν μπαινουν ειναι περιφραγμενο χωραφι, και τον εθαψα εκει για να γλιτωσει απο τα δικα μου σκυλια.Μπράβο Μιράντα, αυτό ταιριάζει στα πλάσματα που αγαπάμε, θα βρίσκονται πάντα ''κοντά μας''...
Εκ πείρας θα μου επιτρέψεις να σε συμβουλεύσω. Γέμισε επάνω όλη την επιφάνεια με μεγάλες πέτρες ή 1-2 πλάκες πεζοδρομίου, είναι κάτι που θ΄αποτρέψει ''επισκέψεις'' σκυλιών ή γατιών κτλ.
Μύρα μου έχει δίκιο η Σίσσυ... Υπάρχουν και οι γλυκές αλεπουδίτσες! Πλάκες γρήγορα!Για γατες δεν εγγγυωμαι, αλλα θα παω αυριο να βαλω κ αλλες πετρες να τις μαζεψω βασικα, γιατι δεν εχουμε μεσα. Σε ευχαριστω :)
Να του βάλεις και ένα λουλουδάκι από μένα... ☹Αντιο Ρικουλινακι μου. Θα μου λειψεις. Ξερω δεν ειναι τελειο ή οπως θα ηθελα, αλλα σου εβαλα και τα αγαπημενα μου λουλουδακια :'(
View attachment 38330
Σας ευχαριστω ολους παιδια. Για ολα, απο την αρχη μεχρι το τελος, ημασταν ολοι η οικογενεια του.
View attachment 38331 View attachment 38332
Απο χαρα δε λες τιποτα.. Ηταν υπεροχος.Λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σου. Και το από το θέμα που είχα παρακολουθήσει είχες μεγάλη χαρά όταν τον πήρες. Κρίμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας