Γενικά Ο Ρικο μάς αφησε στο δρομο για το γιατρο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το ίδιο ακριβώς θέμα με σένα έχω κορίτσι μου... Η Goppy μας ήταν η πιο ξεπουπουλιασμενη απ όλα τα πτηνά στο pet-shop όταν την πήραμε... Πάει καλά τώρα μετά από θεραπείες για πάμπολλα θέματα αλλά ενδεχομένως πάντα να είναι φιλάσθενη και να χρειάζεται εξτρα φροντίδα...
Απλως πρεπει να παψω να ειμαι ψυχοπονιαρα και παρορμητικη και δεν θα εχω προβλημα.

Το ίδιο ακριβώς θέμα με σένα έχω κορίτσι μου... Η Goppy μας ήταν η πιο ξεπουπουλιασμενη απ όλα τα πτηνά στο pet-shop όταν την πήραμε... Πάει καλά τώρα μετά από θεραπείες για πάμπολλα θέματα αλλά ενδεχομένως πάντα να είναι φιλάσθενη και να χρειάζεται εξτρα φροντίδα...
Ευχομαι ολα να σας πανε καλα, και να αναρρωσε ι πληρως συντομα.

Ευχομαι ολα να σας πανε καλα, και να αναρρωσε ι πληρως συντομα.
Ευχαριστούμε πολύ, αυτό που θα θελα να καταλήξω όμως είναι, ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, πάλι την Goppy θα υιοθετούσαμε...ήταν το "κλικ"!

αγαπητή μου φίλη Μιράντα, διαβάζοντας το τελευταίο σου post, απλά θα σου ξαναπώ πως..
''να νιώθεις περήφανη και συ και ο άντρας σου για ότι κάνατε για τον rico. Γιατί κάνατε πολλά, πάρα πολλά! αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι το ότι ''του χαρίσατε απλόχερα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ(μπορώ να το γράφω μέχρι να μη χωράει άλλο..) αγάπη, φροντίδα, είδε κι αυτός να του χαμογελάει κάποια έστω στις τελευταίες στιγμές του''.
γι αυτό κρατήστε τα καλύτερα από τον άγγελο αυτό, να τον θυμάσαι και να αγαλλιάζει η καρδιά σας γιατί, να το ξέρεις αυτό,έφυγε σίγουρα με το χαμόγελο που του μάθατε και γεμάτος αγάπη!''
είναι τιμή μου που γνωρίζω, μέσα από αυτήν την παρέα, ανθρώπους καταρτισμένους με όμορφα στοιχεία στην ψυχή τους όπως αγάπη, φροντίδα, κατανόηση, αλληλεγγύη!
.. Είναι τιμή μου που σε γνώρισα!

Λυπαμαι για το πουλακι, ευχομαι να το θυμασαι παντα με αγαπη..

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Ωωωω Μιράντα ποτέ δεν παυεις να ψυχοπονας ή να στεναχωριεσαι. Μετά τον πόνο και τη "μαυριλα" θα βρίσκεσαι με καινούργιο μωρό.

Αντιο Ρικουλινακι μου. Θα μου λειψεις. Ξερω δεν ειναι τελειο ή οπως θα ηθελα, αλλα σου εβαλα και τα αγαπημενα μου λουλουδακια :'(
a335f067c44f0617fdeff0253533a7ff4c593666cb3a29fee2d939ffa79050ac.webp

Σας ευχαριστω ολους παιδια. Για ολα, απο την αρχη μεχρι το τελος, ημασταν ολοι η οικογενεια του.

ρ1.webp ρ2.webp

☹;)
Μόνο δάκρυα μου προκαλεί η τύχη του Ρικο αλλά και ο πόνος σου...

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Αντιο Ρικουλινακι μου. Θα μου λειψεις. Ξερω δεν ειναι τελειο ή οπως θα ηθελα, αλλα σου εβαλα και τα αγαπημενα μου λουλουδακια :'(
View attachment 38330

Σας ευχαριστω ολους παιδια. Για ολα, απο την αρχη μεχρι το τελος, ημασταν ολοι η οικογενεια του.

View attachment 38331 View attachment 38332
ήμασταν.. Είμαστε.. Και θα είμαστε δίπλα σου,Μιράντα! Μην τολμήσεις να το ξεχάσεις αυτό..

Μπράβο Μιράντα, αυτό ταιριάζει στα πλάσματα που αγαπάμε, θα βρίσκονται πάντα ''κοντά μας''...
Εκ πείρας θα μου επιτρέψεις να σε συμβουλεύσω. Γέμισε επάνω όλη την επιφάνεια με μεγάλες πέτρες ή 1-2 πλάκες πεζοδρομίου, είναι κάτι που θ΄αποτρέψει ''επισκέψεις'' σκυλιών ή γατιών κτλ.

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ξαφνικό χαμό του Ρίκο! Να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη!
Σκέψου όμως ότι έκανες το καλύτερο για εκείνον! Έζησε μία, αν και σύντομη, υπέροχη, περιπετειώδης ζωή μαζί σου! Κι θα πρέπει να νιώθεις περήφανη για αυτό!
Σε θαύμαζα από την πρώτη στιγμή που τον πήρες! Τον αγάπησες πολύ!
Με πολύ πολύ αγάπη, Αμβρόσιος!

Μπράβο Μιράντα, αυτό ταιριάζει στα πλάσματα που αγαπάμε, θα βρίσκονται πάντα ''κοντά μας''...
Εκ πείρας θα μου επιτρέψεις να σε συμβουλεύσω. Γέμισε επάνω όλη την επιφάνεια με μεγάλες πέτρες ή 1-2 πλάκες πεζοδρομίου, είναι κάτι που θ΄αποτρέψει ''επισκέψεις'' σκυλιών ή γατιών κτλ.
Σκυλια δεν μπαινουν ειναι περιφραγμενο χωραφι, και τον εθαψα εκει για να γλιτωσει απο τα δικα μου σκυλια.

Για γατες δεν εγγγυωμαι, αλλα θα παω αυριο να βαλω κ αλλες πετρες να τις μαζεψω βασικα, γιατι δεν εχουμε μεσα. Σε ευχαριστω :)

Για γατες δεν εγγγυωμαι, αλλα θα παω αυριο να βαλω κ αλλες πετρες να τις μαζεψω βασικα, γιατι δεν εχουμε μεσα. Σε ευχαριστω :)
Μύρα μου έχει δίκιο η Σίσσυ... Υπάρχουν και οι γλυκές αλεπουδίτσες! Πλάκες γρήγορα!

View attachment 38330

View attachment 38331 View attachment 38332
Να του βάλεις και ένα λουλουδάκι από μένα... ☹

καλοταξιδι στομικρομαςφιλο

FlyingSand.jpg

Λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σου. Και το από το θέμα που είχα παρακολουθήσει είχες μεγάλη χαρά όταν τον πήρες. Κρίμα.

Λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σου. Και το από το θέμα που είχα παρακολουθήσει είχες μεγάλη χαρά όταν τον πήρες. Κρίμα.
Απο χαρα δε λες τιποτα.. Ηταν υπεροχος.

Μιράντα λυπάμαι πολύ, είμαι σίγουρος ότι κοντά σου είχε δεχτεί μπόλικη αγάπη και φροντίδα. Ισως είναι καλύτερα που έφυγε αφού ήταν άρρωστος... Και πάλι συλλυπητήρια

Back