Γενικά Ο Φουάς και η Γκρά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nbah
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ο αδελφός μου που ζει σε αγροτική περιοχή, ταΐζει πολλές ημιάγριες γάτες και μέχρι στιγμής δεν έχει πρόβλημα με ποντίκια, ούτε και με φίδια.
Και τώρα που είχε κλώσσες κότες δεν ενοχλήθηκαν, ούτε οι γαλοπούλες του. Βέβαια τα μωρά τα έχει στο κοτέτσι, αλλά όχι με ιδιαίτερη ασφάλεια, αφού του φωνάζω :)

Λυπάμαι πολύ για την άσχημη εξέλιξη... Την μέρα δλδ ήταν όλα καλά και το άλλο πρωί που πήγες να τα δεις τα μικρά εν μία νυκτί "εξαφανίστηκαν"; ☹

Λυπάμαι πολύ για την άσχημη εξέλιξη... Την μέρα δλδ ήταν όλα καλά και το άλλο πρωί που πήγες να τα δεις τα μικρά εν μία νυκτί "εξαφανίστηκαν"; ☹
τελευταια φορά που τα είδα ήταν την Τρίτη.. Την Πέμπτη έφυγα απο τη δουλειά και σας χαιρέτησα γιατί δεν άντεχα να μην τα δώ αλλά μόλις πήγα σπίτι να ετοιμαστώ έπεσε ενα τηλέφωνο και με κράτησε πίσω (και δε φαντάζεσαι πόσο βάρος το έχω)... Την Παρασκευή κατά τις 8 το απόγευμα πήγα για να μείνω για Σ/Κ.. με το που έφτασα στο χώρο και πρίν προλάβω τραβήξω την εξώπορτα.. κατάλαβα... Πανε τα χηνάκια λέω.. Οι χήνες με το που με άκουσαν (το αυτοκίνητο δλδ) άρχισαν να φωνάζουν ενώ όσο κλωσσούσαν και μόλις βγήκαν τα χηνάκια ήταν εντελώς αθόρυβες... μόλις τις είδα και εμφανίστηκαν στο δρόμο που ανεβαίνω με το αυτοκίνητο προς το σπίτι μόνες, σιγουρεύτηκα.
έψαξα αλλά τίποτα... και οι χηνούλες μου μια με κοιτούσανε και φώναζαν, μιά πηγαίνανε προς τη φωλιά και κάνανε το ίδιο.. άστα.. Δράμα..

Κρίμα πολύ άσχημη εξέλιξη☹... Όμως δεν πειράζει, θα περιμένουμε τα επόμενα φουαγκράκια!👍
τα οποία θα είναι εσώκλειστα μέχρι να γίνουν χηνάρες... όχι απλά χήνες.. σαν καλόγριες θα τάχω...

τα οποία θα είναι εσώκλειστα μέχρι να γίνουν χηνάρες... όχι απλά χήνες.. σαν καλόγριες θα τάχω...
Καλύτερα, για τη δική τους ασφάλεια! Άσε που θα σε μάθουν και θα είναι πιο ήμερα εάν μεγαλώσουν με σένα κοντά.:)

Γιάννη τώρα το είδα... κρίμα για τα μικρά... Πολύ κρίμα... αλλά επειδή και εγω ζω στην επαρχία και έχω χάσει πολλά πουλιά απο επιθέσεις (ήδη φέτος τον χειμώνα έχασα πάνω απο 10 περιστέρια) απο γάτες κτλ, αλλά όλο και κάποιο σημάδι έβρισκα! Να εξαφανιστούν τόσο σύντομα ούτε ένα ούτε δυο αλλά 8 πουλάκια και χωρίς ίχνος;! Δύσκολο να ήταν αρπακτικό...

μήπως χάθηκαν πουθενά ενω ήταν ελεύθερα (π.χ. μου έχει τύχει να βγούν απο μια μικρή τρυπούλα του φράχτη 6 παπάκια που ούτε καν ήξερα πως υπάρχει και βρήκα την μαμά πάπια να μοιρολογάει μόνη της! Ευτυχώς πρόλαβα και τα βρήκα πριν πάθουν κάτι ) κάτι τέτοιο πιστεύω πω ςέγινε και εδώ...
τα άλλα μου φαίνονται πιο δύσκολα σενάρια ίσος βέβαια και κάποιος κακόβουλος άνθρωπος ποτέ δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο που έγινε όταν έλειπες...

Άσχημη όπως και να χει η εξέλιξη...
Του χρόνου φρούριο...
Να βγουν σε ηλικία ΚΑΠΗ...

μήπως χάθηκαν πουθενά ενω ήταν ελεύθερα
Και απομακρύνθηκαν τόσο πολύ; Και δεν γύρισαν να φάνε δίπλα στην μαμά τους; Μόνο και μόνο απ το ένστικτο επιβίωσης θα επέστρεφαν με τον ίδιο τρόπο που έφυγαν.. αν όχι όλα τα περισσότερα...

Και απομακρύνθηκαν τόσο πολύ; Και δεν γύρισαν να φάνε δίπλα στην μαμά τους; Μόνο και μόνο απ το ένστικτο επιβίωσης θα επέστρεφαν με τον ίδιο τρόπο που έφυγαν.. αν όχι όλα τα περισσότερα...
ίσος το ατύχημα να έγινε την ώρα της "βόλτας" και για αυτό να μην βρέθηκαν στοιχεία στην αυλή...

Back