Γενικά Ο Φουάς και η Γκρά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nbah
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
:DΤρελαίνομαι για... φουαγκράκια!
tinypic-no-longer-available.jpg
👍

Βγάλε και καμιά καλύτερη φώτογραφία. Υποψιάζομαι ότι θα τα βρεις να περπατούν με τους γονείς αυτή τη φορά. 😉
ο. Κ. Θά ρίξω βιντεάκι Ανέστη...

ΤΑ ΦΟΥΑΓΚΡΑΚΙΑ... (νονά η Σισσυ αν θυμάμαι καλά) το χηνοπαρεάκι μου από κοντά.. εδώ είναι 5 ημερών...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τι ωραίο οικογενειακό βιντεάκι!:Dτέλεια τα φουαγκράκια!👍

όπως το είπε ο Ανέστης.. Την πρώτη μέρα στη φωλιά, τη δεύτερη και μετά όλο βόλτες... και όχι κοντά στη φωλιά.. όλο το χωράφι πάνω κάτω... Πάντα με συνοδεία φυσικά!

Tέλεια τα μωρά! Ζηλεύω, να τα χαίρεσαι! 👍 Και οι γονείς είναι σε επιφυλακή, παρολα αυτά δεν φωνάζουν άσκοπα παρατηρώ. Ίσως για να μην δίνουν τόσο πολύ στόχο τώρα πια.

Τα δικά μου κορίτσια κάνουν ήδη διακοπές σε τεράστιο κτήμα. Αν ακόμη προσφέρεσαι για αρσενικό θα ρωτήσω την κοπέλα που τις πήρε αν ενδιαφέρεται. Βέβαια αυτές έχουν η μια την άλλη δεν έχουν ανάγκη τους άντρες. 😛

Τα δικά μου κορίτσια κάνουν ήδη διακοπές σε τεράστιο κτήμα. Αν ακόμη προσφέρεσαι για αρσενικό θα ρωτήσω την κοπέλα που τις πήρε αν ενδιαφέρεται. Βέβαια αυτές έχουν η μια την άλλη δεν έχουν ανάγκη τους άντρες. 😛

όπως το βλέπω Ανέστη πάλι Βόλο θα καταλήξουν κάποια.. εγώ θα κρατήσω 2 μάλλον κοριτσάκια, σε ένα φίλο που είναι κοντά μου θα δώσω άλλα 3 και τα υπόλοιπα αφού ακύρώθηκε η κράτηση σου σε ένα συνεργάτη στο Βόλο που έχει κτήμα με κότες... αν η κοπελιά θέλει βέβαια και υπάρχει αγοράκι μέσα σ αυτά, θα του στείλω ένα λιγότερο...

όπως το βλέπω Ανέστη πάλι Βόλο θα καταλήξουν κάποια.. εγώ θα κρατήσω 2 μάλλον κοριτσάκια, σε ένα φίλο που είναι κοντά μου θα δώσω άλλα 3 και τα υπόλοιπα αφού ακύρώθηκε η κράτηση σου σε ένα συνεργάτη στο Βόλο που έχει κτήμα με κότες... αν η κοπελιά θέλει βέβαια και υπάρχει αγοράκι μέσα σ αυτά, θα του στείλω ένα λιγότερο...
👍
Τελικά πόσα είναι; Σε αφήνουν οι γονείς να τα πιάσεις;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
👍
Τελικά πόσα είναι; Σε αφήνουν οι γονείς να τα πιάσεις;

8 είναι... όχι δεν τα πιάνω.. και την πρώτη φορα που πλησίασα για να αλλάξω τα νερά έφαγα τσιμπιά από τον αρσενικό... αλλά από τότε βγήκα στην αντεπίθεση... όταν πάω να κάνω κάτι και δώ αντίδραση φωνάζω ένα ΤΙ ΘΕΣ; και μαζεύεται...🙂

Τέλεια οικογένεια, να σου ζήσουν!

Να ξέρουμε και ποιος κάνει κουμάντο εδώ :)

εε! Μα! τι τα φοράμε τα παντελόνια... Τσιμπάς... Τι τσιμπάς... Να μου σκίσεις καμια κάλτσα και να έχουμε άλλα... :)

εε! Μα! τι τα φοράμε τα παντελόνια... Τσιμπάς... Τι τσιμπάς... Να μου σκίσεις καμια κάλτσα και να έχουμε άλλα... :)

😀! :D

Εγώ πάντως θα τα έπιανα με οποιοδήποτε κόστος. Δεν αντέχω το δέλεαρ. 😛

Ενα θα σαςπω παιδια. Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια...
Παιδακια... Πανολεθρια¡! Ουτε ενα χηνακι... Παω να τρελαθω.. Μολις ηρθα κουβαρα και ειδα τις χηνες μονες... Μολις με ηδαν αρχισαν να ξεφωνιζουν και χηνακια πουθενα... Δε μπορω να γραψω αλλα τρεμω... Θα τα πουμε παλι...

Ψυχραιμία και ψάξε πολύ καλά. Διάβασα όλο το θέμα μόλις τώρα και είναι πολύ κρίμα να χαθούν τα φουαγκράκια σου!☹

Back