M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 20 Ιουν 2015 #41 Georgianna είπε: Για ριγκνεκ ήμερα εννοείς, Μαρία; Δείτε το υπόλοιπο... Γενικότερα.
Georgianna Εγγραφή 23 Ιουλ 2014 Μηνύματα 171 Όνομα Χρυσούλα 20 Ιουν 2015 #42 Πολύ χαδιάρα λέμε! Συγχαρητήρια για την πρόοδο και να σου ζήσει! @maria p εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον Κώστα και έχει και ρίγκνεκ όλων των αποχρώσεων - αλλά τα έχω ξαναπεί αυτά.
Πολύ χαδιάρα λέμε! Συγχαρητήρια για την πρόοδο και να σου ζήσει! @maria p εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον Κώστα και έχει και ρίγκνεκ όλων των αποχρώσεων - αλλά τα έχω ξαναπεί αυτά.
Maria01 Εγγραφή 12 Ιουν 2015 Μηνύματα 380 20 Ιουν 2015 #43 τετοιες λιχουδιτσες να του δινεις θα σε λατρεψειιι
george_z Εγγραφή 25 Οκτ 2014 Μηνύματα 43 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γιώργος 20 Ιουν 2015 #44 misalouris είπε: Να ζήσετε... όμορφα και τα δυό σας... Βέβαια ο μικρός έχει λιγωθεί από τα χάδια... Δείτε το υπόλοιπο... Να 'σαι καλά Γιάννη. Μόλις με δει κλείνει τα μάτια και αφήνεται!
misalouris είπε: Να ζήσετε... όμορφα και τα δυό σας... Βέβαια ο μικρός έχει λιγωθεί από τα χάδια... Δείτε το υπόλοιπο... Να 'σαι καλά Γιάννη. Μόλις με δει κλείνει τα μάτια και αφήνεται!
alicedros Εγγραφή 21 Ιουν 2010 Μηνύματα 12.448 Πόλη Αθήνα Όνομα Αλίκη 21 Ιουν 2015 #45 george_z είπε: Να και μια σημερινή με χάδια! Στα χάδια δεν λέει ποτέ όχι! Δείτε το υπόλοιπο... Καλέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Φτου φτου! Να χαίρεται ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια σας εύχομαι!
george_z είπε: Να και μια σημερινή με χάδια! Στα χάδια δεν λέει ποτέ όχι! Δείτε το υπόλοιπο... Καλέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Φτου φτου! Να χαίρεται ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια σας εύχομαι!
george_z Εγγραφή 25 Οκτ 2014 Μηνύματα 43 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γιώργος 21 Ιουν 2015 #46 alicedros είπε: Καλέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Φτου φτου! Να χαίρεται ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια σας εύχομαι! Δείτε το υπόλοιπο... χαχα! Σε ευχαριστούμε Αλίκη!
alicedros είπε: Καλέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Φτου φτου! Να χαίρεται ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια σας εύχομαι! Δείτε το υπόλοιπο... χαχα! Σε ευχαριστούμε Αλίκη!
george_z Εγγραφή 25 Οκτ 2014 Μηνύματα 43 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Γιώργος 12 Αυγ 2015 #47 Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους τους φτερωτούς φίλους!