Γενικά Ο παπαγάλος μου είναι έγγυος;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tania
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν ειδα τελικα την αμαρα της Ελενας και δεν ηθελα να τους βαλω σε αναπαραγωγικη διαδικασια επειδη καποια σημαδια μου ειπαν πως η Ελενα μπορει να ειναι εγκυος! Ετσι προτιμησα τα παιχνιδια
 
Σε αλλο ποστ ρωτας για την αναπαραγωγη κ εδω λες οτι δεν τους πηρες φωλια για να μην τους βαλεις σε αυτην διαδικασια 😕
Ειλικρινα εχω μπερδευτει! Καλο ειναι να ρωτας κ να μαθαινεις αλλα μηπως μπερδευεις αυτους που ξερουν κ θα ηθελαν να σε βοηθησουν; 😕
:)
 
Κοιτα οταν πιστευα πως η Ελενα ειναι εγκυος ειχα τρελαθει! Σημερα καταφερα να δω την αμαρα της και καταλαβα πως δεν ειναι εγγυος!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ
 
Καταρχας τα πουλακια δεν τα χωρησες ακομα;θυμαμαι ειχαν σοβαρα προβληματα μεταξυ τους...🙄
 
Δεν εχουν πια! Απο τη μερα που τα χωρισα και τα ξαναβαλα μαζι δεν μαλωσαν ποτε ξανα!
 
Παιδια τους ειδα να ζευγαρωνουν σημερα το πρωι! Με μια φορα ομως μπηκε η παπαγαλινα μου σε φαση οωτοκιας; 😕
 
Οχι δεν τους εβαλα! Μπορει γι'αυτο να σταματησουν την αναπαραγωγη; Παντως μετα απο την αναπαραγωγικη διαδικασια τους ειδα να κατεβαινουν και σκιζουν παλι την εφημεριδα τους! Μου φενεται πως ειδα και την αμαρα της σαν πρυσμενη να το πω... Τελως παντων μπορει να ηταν και το φτερο της και να φενοταν ετσι!
 
Γνώμη μου ταπεινή, είναι εάν τους είδες να ζευγαρώνουν, να τους βάλεις μια φωλίτσα και το πολύ πολύ να μην την χρησιμοποιήσουν!
 
Αυτο σκεφτομαι να παω μια απο αυτες τις μερες να τους παρω μια! Μαλλον θα κατεβω το Σαββατο! Τους ξαναεβγαλα χθες και δεν μου φανηκαι και τοσο φουσκομενη!
 
Back
Top