Δεν ειδα τελικα την αμαρα της Ελενας και δεν ηθελα να τους βαλω σε αναπαραγωγικη διαδικασια επειδη καποια σημαδια μου ειπαν πως η Ελενα μπορει να ειναι εγκυος! Ετσι προτιμησα τα παιχνιδια
Σε αλλο ποστ ρωτας για την αναπαραγωγη κ εδω λες οτι δεν τους πηρες φωλια για να μην τους βαλεις σε αυτην διαδικασια
Ειλικρινα εχω μπερδευτει! Καλο ειναι να ρωτας κ να μαθαινεις αλλα μηπως μπερδευεις αυτους που ξερουν κ θα ηθελαν να σε βοηθησουν;
:)
Οχι δεν τους εβαλα! Μπορει γι'αυτο να σταματησουν την αναπαραγωγη; Παντως μετα απο την αναπαραγωγικη διαδικασια τους ειδα να κατεβαινουν και σκιζουν παλι την εφημεριδα τους! Μου φενεται πως ειδα και την αμαρα της σαν πρυσμενη να το πω... Τελως παντων μπορει να ηταν και το φτερο της και να φενοταν ετσι!
Αυτο σκεφτομαι να παω μια απο αυτες τις μερες να τους παρω μια! Μαλλον θα κατεβω το Σαββατο! Τους ξαναεβγαλα χθες και δεν μου φανηκαι και τοσο φουσκομενη!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.