Μη δίνεις λεφτά για παιχνίδια, οι περισσότεροι παπαγάλοι τα αγνοούν.του ειχα βαλει πολλα παιχνιδια
Δίνε του κορμούς δέντρων, κουκουνάρια και τέτοια υλικά της φύσης, προσέχοντας να τα συλλέγεις από καθαρά σημεία και να τα καθαρίζεις πριν τα δώσεις.
Μη δίνεις λεφτά για παιχνίδια, οι περισσότεροι παπαγάλοι τα αγνοούν.του ειχα βαλει πολλα παιχνιδια
κατι σε σπρέι για κανιβαλισμο δεν υπαρχει να τον αποτρέπει να τις βγάζει;του μυριζει ισως ασχημα η οταν παει να μην του αρεσει η γευση που τον εχω ψεκασει.Όλοι οι παπαγάλοι είναι καταστροφείς, όπως τα κουτάβια. Πρέπει να έχεις στοκ από διαθέσιμα παιχνίδια, να ασχολείται με αυτά. Κούτσουρα, κουκουνάρια, χοντρά πλαστικά.
Πρόσεχε μόνο να είναι από ασφαλή ξύλα και να μην μπορεί να καταπιεί σωματίδια πλαστικού. Ξύλο καλύτερα.
Δυστυχώς παρόλο που κυκλοφορούν, έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά. Διάβασε το θέμα της Sissy, https://community.petbirds.gr/threads/Πτεροφαγία-parrotlet-κόβει-τα-φτερά-πτήσης-του.20395/κατι σε σπρέι για κανιβαλισμο δεν υπαρχει να τον αποτρέπει να τις βγάζει;του μυριζει ισως ασχημα η οταν παει να μην του αρεσει η γευση που τον εχω ψεκασει.
Ιδιος ο Τουκη, εργολαβος κ αυτος, αλλα με δυνατοτερο στομα!Δεν μπορεί να πετάξει, απλά κατεβαίνει, από το κλουβί και αρχίζει όπου δει ξύλο,(τραπέζι, καρέκλες, πόρτες)και δαγκώνει, η σκαρφαλώνει όπου έχει κάτι που του τραβάει προσοχή, και το ρημάζει,θυμάται, στάνταρ στα ίδια μέρη πάει σχεδόν συνέχεια.

:)Δεν είναι ''απλό'' ούτε εύκολο να είσαι κάτοχος ενός τέτοιου πουλιού.. Κανει ζημεις δεν εχει αφησει μασκα πορτας που να μην χαλασει. και κατω τον ειχα ελευθερο να γυριζει μονος εξω απο το κλουβι, χαλασε τραπεζι ανεβηκε απο την σωληνα καλοριφερ και χαλασε γυψινο στο ταβανι, χαλαει οτι δει, και δε μπορω τον αφηνω free και παρων να ειμαι να με βλεπει τα ιδια κανει, γι αυτο του εβαλα αλυσιδακι
Δεν ξέρω μήπως μπορούσες να του δίνεις και μπουκάλια από αναψυκτικά αφού τα ξεπλύνεις φυσικά. Κάνουν θόρυβο κιόλας και τη "βρίσκουν" με αυτά.
Περίμενε να δει το θέμα ο Ανέστης Φοίβος να μας πει σίγουρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας