Δεν ήξερα ότι είναι της μόδας!Κουκλακι ο Mickey! Το χρώμα του φοριέται πολυ σε μοντερνα σπιτια κ αυτοκινητα σπορ! Ηξερε η fashion μαμα του τι πηρε
Ευχαριστούμε πολύ. Να είσαι καλάπω πω τι όμορφο που είναι το μικρό γκριζάκι! ️️️
να το χαίρεσαι Ζωή!
να έχετε όλοι μια γλυκιά πουπουλένια ζωή!
Σε ευχαριστώ πολύΕίναι πανέμορφο το μικρούλι ε όχι ότι τα άλλα δεν είναι αλλά είναι ένα κουκλάκι πραγματικά ξεχωριστό να το χαίρεσαι.
Να 'σαι καλά ΑνέστηΚουκλάκι και το μικρό! Να τον χαίρεστε πάντα υγιή!
Περιμένουμε φωτο και με τα τρία χρώματα δίπλα δίπλα. Άντε και με ένα κίντρινο και μετά καναδυό πάιντ σου λείπουν. Α! Έχει και λουτίνο/αλμπίνο.
Για την ιστορία η συγκεκριμένη μετάλλαξη ονομάζεται DD Blue (Double Dark Factor Blue) ή Mauve.Είναι dark grey.
Ευχαριστώ πολύ ΓιάννηΠολύ όμορφο και ιδιαίτερο πουλάκι Ζωή. Να το χαίρεσαι.
Για την ιστορία η συγκεκριμένη μετάλλαξη ονομάζεται DD Blue (Double Dark Factor Blue) ή Mauve.
Η κοπελιά; κομμωτήριο; :)Τα αγόρια μου τρώνε πρωινό
Μάλλον στο αναμορφωτήριοΗ κοπελιά; κομμωτήριο; :)
Το κορίτσι αυτό κύριε Διονύση το φοβούνται και οι δύο μάγκες τι παρροτλετινα είναι αυτή! Έχει απίστευτη προσωπικότητα. Πολύ δυναμικό πουλί.Πς γέμισε αντρίλα η οθόνη με τους δυο μάγκες.
Λογικό αυτό που συμβαίνει πάντως Ζωή με την μικρή και τον μπέμπη :) θα περάσουν διάφορες "φάσεις" και τα τρία τους μεχρι να κατασταλάξουν κάπου.
(μεταξύ μας τα κοριτσια ειναι πιο δυναμικα και πιο τσαμπουκαλίδικα. Ακομα και η δικια μου που ηρθε "μωρο" και τον ετρεμε τον γεροντοκόρο μου τώρα σιγά σιγά του βαζει τα δυο φτερά σε ένα μανίκι)Το κορίτσι αυτό κύριε Διονύση το φοβούνται και οι δύο μάγκες τι παρροτλετινα είναι αυτή! Έχει απίστευτη προσωπικότητα. Πολύ δυναμικό πουλί.
Όλα έτσι ειναι;(μεταξύ μας τα κοριτσια ειναι πιο δυναμικα και πιο τσαμπουκαλίδικα. Ακομα και η δικια μου που ηρθε "μωρο" και τον ετρεμε τον γεροντοκόρο μου τώρα σιγά σιγά του βαζει τα δυο φτερά σε ένα μανίκι)
Ρε σου λεω η μικρη που ειναι ανήλικη και ηρθε "μιση" απ' τον Ερνεστο στην αρχή ετρεμε μπροστα του. Τωρα που μιλαμε του εχει παρει τη θεση κουρνιασματος, την αγαπημενη του παντόφλα, τη θεση φαγητού και εχουμε μελλον. Εγκεφαλικα εχουμε παθει με τη Νορα αν και ο μικρος φαινεται να τα "παραχωρει" με τη θεληση του και οχι να "απομονώνεται".Όλα έτσι ειναι;
Με το που πετάει και ερχεται στο τραπέζι, ο ένας τραβάει την ανηφόρα (προς το κεφάλι μου) και ο άλλος σφαίρα στο κλουβί του
Τουλάχιστον ο δικος σας κράτησε χαρακτήρα τον πρώτο καιρό, ο δικός μου υποτάχθηκε από την πρώτη μέρα.Ρε σου λεω η μικρη που ειναι ανήλικη και ηρθε "μιση" απ' τον Ερνεστο στην αρχή ετρεμε μπροστα του. Τωρα που μιλαμε του εχει παρει τη θεση κουρνιασματος, την αγαπημενη του παντόφλα, τη θεση φαγητού και εχουμε μελλον. Εγκεφαλικα εχουμε παθει με τη Νορα αν και ο μικρος φαινεται να τα "παραχωρει" με τη θεληση του και οχι να "απομονώνεται".
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας