Ειναι φαγανος ο Mickey?
Τον βλεπω καρδαμομενο!
Τον βλεπω καρδαμομενο!
Τα μωρά είναι καρδαμωμένα, αργότερα χάνουν λίγα γραμμάριαΕιναι φαγανος ο Mickey?
Τον βλεπω καρδαμομενο!
Έχω εμπειρία μόνο από τη Λήδα...Όλα έτσι ειναι;
Με το που πετάει και ερχεται στο τραπέζι, ο ένας τραβάει την ανηφόρα (προς το κεφάλι μου) και ο άλλος σφαίρα στο κλουβί του
Κι εγωΥποκλίνομαι.
Πιάνει και λύνει μέσα σε μισή ώρα όλους τους κόμπους με τους οποίους δένω τα καλαμάκια και μένει μόνο το σχοινί και μετά πάλι νεύρα επειδή δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί
Δεν ξέρω τι να κάνω πια
Με τους κομπους εχουμε κι εμεις θεμα με τη μικρη. Θα εχεις δει τα "κλαδια" που τους εχω βαλει στα παραθυρα για να καθονται, ε, ολα αυτα ειναι δεμένα με σπαγκο λινό. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παει η διαολιτσα και τα λυνει/κοβει ολα. Αντε φτου κι απ' την αρχή.
Μου τα παίρνει όλα η εφορία Διονύση, τίποτα δεν μένει.... Δε βλεπεις τη @Sissy το κατάλαβε νωρίς και επαγγέλεται πλεον διακοσμήτρια εσωτερικων χωρων κλουβιών / Σεφ παπαγάλων / Κατασκευές παιγνιδιών
Εσμεράλντα no 2!Ειναι φαγανος ο Mickey?
Τον βλεπω καρδαμομενο!
Η απάντηση εδώ #364... Της φτιάχνω χάρτινη μπαλιτσα με λιχουδια μέσα. Την τραβάει με το πόδι, τρώει τη λιχουδια, μετά κόβει τα χαρτονακια και τα φοράει γύρω από το σώμα της. Στα παιχνίδια με τα καλαμάκια, λύνει σε μισή ώρα όλους τους κόμπους, πέφτουν τα καλαμάκια όλα κάτω από τη σχάρα και μένει μόνο ένα σχοινί να κρέμεται. Σε αυτό το σχοινί γατζωνεται, κι ενώ κρέμεται, κάτι σαν pole dance φαντάσου, κόβει το σχοινί σε μικρά κομμάτια από κάτω προς τα πάνω. Χαίρομαι απίστευτα που είναι τόσο δραστήρια και έξυπνη και προσπαθώ να της φτιάχνω συνέχεια κάτι καινούργιο γιατί πραγματικά διαφέρει από τα άλλα, αλλά που να της βάλω παιχνίδι και να πάω στη δουλειά; ! ;
Σε ευχαριστώ πολύ ΖαχαρίαΚουκλακος κ αυτος! Να τον χαιρεσαι Ζωη!
Τρελαίνομαι.Αυτά παθαίνεις όταν μεγαλώνεις χωρίς ανδρικό πρότυπο. Κουνιέσαι σε ροζ κούνιες
Αυτά παθαίνεις όταν μεγαλώνεις χωρίς ανδρικό πρότυπο. Κουνιέσαι σε ροζ κούνιες
️️️Τρελαίνομαι.
Ευτυχώς είναι μικρός ακόμη και δεν έχει αρχίσει να κάνει τέτοιες ζουζουνιες. Όταν την έπλενα όμως τα έβγαλα εγώ και νόμιζα ότι την έσπασα αλλά ευτυχώς ξαναμπαίνουν. Η Εσμεραλντα είμαι σίγουρη ότι θα την καταστρέψει αμέσως.Σε υπέρ ευχαριστώ και μόνο για την σκέψη Ζωή!
Αυτά τα κυκλάκια τα έβγαζε ο Μάριος και όταν έπεφταν κάτω τσίριζε με όλη του τη δύναμη για να τα ξαναβάλω και ν' αρχίσει και πάλι από την αρχή, ξανά και ξανά...
Με εμένα και τον Σαχαμπ τα πηγαίνει μια χαρά, με την Εσμεραλντα έχουμε το θέμα αλλα ελπίζω να λυθεί κι αυτό κάποια στιγμή.Μια ζωγραφια ειναι Ζωη!
Πως τα πατε οι δυο σας;
Κούκλος ️️️
Πραγματικά του πάει πολύ το ροζΤι όμορφος! Του πάει το ροζ και δεν κολλάει σε στερεότυπα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας