ErnestoTheParrotlet
PB Member
ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣΑν και αυτά τα "παραχωρεί με τη θέλησή του" σηκώνουν σχολιασμό
ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣΑν και αυτά τα "παραχωρεί με τη θέλησή του" σηκώνουν σχολιασμό
Τολμάει;ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ
Ρε τι τραβαμε κι εμεις τα σερνικα
Έτσι ακριβώςΟ νέος είναι ο ωραίος μα ο παλιός είναι αλλιώς
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδήΜε τους κομπους εχουμε κι εμεις θεμα με τη μικρη. Θα εχεις δει τα "κλαδια" που τους εχω βαλει στα παραθυρα για να καθονται, ε, ολα αυτα ειναι δεμένα με σπαγκο λινό. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παει η διαολιτσα και τα λυνει/κοβει ολα. Αντε φτου κι απ' την αρχή.
Φυσικά και θα της περάσει καλέ. Εχμ, ας πούμε σε καμια πενηνταριά χρόνιαΣε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή
Ελπίζω να είναι κάποιο κόλλημα και να της περάσει γιατί κάθε μέρα παιχνίδια φτιάχνω.
Θα γεράσω κι ακόμη παιχνίδια θα φτιάχνωΦυσικά και θα της περάσει καλέ. Εχμ, ας πούμε σε καμια πενηνταριά χρόνια
Στο τέλος θα το κανουμε επαγγελμα, δε βλεπεις τη @Sissy το κατάλαβε νωρίς και επαγγέλεται πλεον διακοσμήτρια εσωτερικων χωρων κλουβιών / Σεφ παπαγάλων / Κατασκευές παιγνιδιώνΘα γεράσω κι ακόμη παιχνίδια θα φτιάχνω
Υπάρχει μια απτή απόδειξη υπερ του αντιθέτου. Αν δεν έπιαναν τα χερια σου τα παιγνιδια θα ηταν αποτυχίες και δεν θα επαιζαν μαζί τουςΗ Σίσσυ όμως τα καταφέρνει, εμενα δεν πιάνουν τα χέρια μου. Τζάμπα ταλαιπωρουμαι
Καλά λέτε, τώρα νιώθω καλύτεραΥπάρχει μια απτή απόδειξη υπερ του αντιθέτου. Αν δεν έπιαναν τα χερια σου τα παιγνιδια θα ηταν αποτυχίες και δεν θα επαιζαν μαζί τους
Η Εσμεραλδα παιρνει το πληκτρολόγιο. Κοιταει τη Ζωή έντονα.Καλά λέτε, τώρα νιώθω καλύτερα
Δυστυχώς μέσα πέσατε. Το χάλασε και κόβει το σχοινί σε μικρά κομμάτια.Η Εσμεραλδα παιρνει το πληκτρολόγιο. Κοιταει τη Ζωή έντονα.
"Μαμα κοψε τις αηδιες δε θα τη σκαπουλαρεις έτσι. ΦΤΙΑΤΣΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΓΝΙΖΙ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΑΛΑΣΕ".
Ευτυχώς να λες. Ειμαι σίγουρος οτι ακομα κι εσύ παίρνεις μεγάλη χαρά απ' το ποσο εκτιμούν και ποσο χαίρονται αυτα που τους φτιαχνεις.Δυστυχώς μέσα πέσατε. Το χάλασε και κόβει το σχοινί σε μικρά κομμάτια.
Θα ένιωθα λίγη περισσότερη όμως αν κρατούσαν λίγο παραπάνωΕυτυχώς να λες. Ειμαι σίγουρος οτι ακομα κι εσύ παίρνεις μεγάλη χαρά απ' το ποσο εκτιμούν και ποσο χαίρονται αυτα που τους φτιαχνεις.
Είμαι σίγουροςΘα ένιωθα λίγη περισσότερη όμως αν κρατούσαν λίγο παραπάνω
Σκουρο γκρι, ενώ κάτω από τις φτερούγες του είναι σχεδόν μαύρο. Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η διαφορά τους με τα θηλυκά που εχουν κι εκεί γκρι.Ζωή τέλεια είναι! Τι χρώμα έχει η πλάτη του μικρού;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας