Εμένα ο τρελλός μονο στη μπανιέρα του και ΜΟΝΟ αν την κραταει καποιος ψηλά για να έχει θέα απ' το παραθυρο ☹:D
Εύα μου αυτό το ποτήρι παγωτού το έχω τσουρνεψει από τη μητέρα μου έφερε γλυκό Κ έμεινε εδώ το πεπερονι το βάφτισε ιδιωτικό τζακούζι χεχεχεχεχεΚουκλάκιιι️️️ και μένα τα δικά μου κάνουν μπάνιο σε ποτήρι...
Για την ακρίβεια μόνο εκεί...
Απίστευτος :DΕμένα ο τρελλός μονο στη μπανιέρα του και ΜΟΝΟ αν την κραταει καποιος ψηλά για να έχει θέα απ' το παραθυρο ☹:D
αρε Διονύση έπρεπε να γίνεις συγραφεας νομίζω θα είχες σπάσει ταμεία φοβερός.. Κάπως έτσι το πεπερονι λοιπόν άρχοντας Κ ο ερνεστο μαζί"Έκανα το μπάνιο μου, στέγνωσα και φόρεσα το μπουρνούζι μου.Άραξα στον ήλιο και φώναξα το δουλικό την Ελένη να μου φέρει καφέ κι ένα πουράκι. Απλώθηκα στη σεζ λονγκ και αναστέναξα. Τι δύσκολη που είναι η ζωή για μας τους εστέτ"
Απ' το βιβλίο "Πεππερόνι εγώ, ο σουπερ σταρ"
Αυτός μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις :Dκαι ΜΟΝΟ αν την κραταει καποιος ψηλά για να έχει θέα απ' το παραθυρο ☹:D
σύντομα και ξουρισμένοςΑυτός μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις :D
Εντελώς όμωςΑυτός μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις :D
Καταπληκτικό το φορμάρισμα.. Μπράβο!View attachment 53807 Μετά την κόμμωση (άνοιγμα φτερών στο κεφάλι ) ιδού το αποτέλεσμα λες Κ του έκανα πιστολάκι αφανααα
ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΛΑΩ ΔΥΝΑΤΑView attachment 53807 Μετά την κόμμωση (άνοιγμα φτερών στο κεφάλι ) ιδού το αποτέλεσμα λες Κ του έκανα πιστολάκι αφανααα
χα Μαρία κλαίω ολόιδιοςΣας θυμίζει κάτι; :)
View attachment 53808
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας