Εναν τον εχω μικρο και γλυκουλι τι να τον κανω χιχιχιΠριγκιπόπουλο το έχεις πια!
Σισακι μου ευχαριστουμε... Το ξερω για τη σκηνουλα το χουμε ξανα πει απλα να φανταστεις δν πλησιαζει καν το μονο που κανει ειναι να καθετε απο πανω οταν δν τον εχω σκεπασει ακομα για νανι παει πανω απο τη σκηνη που ειναι φλις κ μου λεει αντεεε βαλεμε για υπνο ντε κ μολις σκεπασω το κλουβι τσουπ φευγει απο κει κ παει απεναντι στη κουνια του. Κ παιζει με τα μπιχλιμπιδακια που κρεμονται απο αυτη μεσα ουτε περαστικος δν εχει καταει ποτε δν του αρεσει γενικα να χωνετε σε φωλιτσες μονο στο χερακι μου κ στα μαλλια μου:DΠόσο τυχερό πουλάκι, τον αγαπάς πολύ και του παρέχεις τα καλύτερα!Μπράβο Ελενάκι μου! Να αφαιρέσεις μόνο αυτή την σκηνούλα από το κλουβί του
Μακαρι κ τα 3 να βγουν ετσι χαδιαρικα σαν τον επερ κ να βρουν ακομα πιο τελειους γονεις♥Μας έχει πάρει τα μυαλά ο πεπερουλινος!
Μακάρι τα αδερφάκια του να βρούνε τέτοιους παπαγαλογονεις!
Μας τα έχεις παρουσιάσει τα αδερφάκια του;Θα τους κάνω αρνακια
Χαχ μιλάγαμε μέσω ανοιχτής ακρόασης κάθε μέρα. Εγώ δλδη γιατί εκείνος απλά κούναγε το κεφαλι λέει η μαμά μου. Τον πρόσεχε η μαμά μουΠου το άφησες "άσπλαχνη" μανούλα το κουκλάκι; Ποιος το πρόσεχε; Είστε δυο ζωγραφιές και τα δυο σας φτου φτου φτου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας