Αχ καλα θα ηταν να ειχα παρει και τα δυο αδερφακια πολυ καλα θα ηταν αλλα ο πεπερ μου ειναι ενας κ μοναδικος (κουκουβαγια μανα)Μαλλον η μαμα θελει κι αλλο Πεπερονι και γι αυτο φτιαχνει τετοιες ποσοτητες!
Τον αγαπω τον μουργο :D
Αχ καλα θα ηταν να ειχα παρει και τα δυο αδερφακια πολυ καλα θα ηταν αλλα ο πεπερ μου ειναι ενας κ μοναδικος (κουκουβαγια μανα)Μαλλον η μαμα θελει κι αλλο Πεπερονι και γι αυτο φτιαχνει τετοιες ποσοτητες!
Τον αγαπω τον μουργο :D
Αχ καλα θα ηταν να ειχα παρει και τα δυο αδερφακια πολυ καλα θα ηταν αλλα ο πεπερ μου ειναι ενας κ μοναδικος (κουκουβαγια μανα)χ
Την καλύτερη διατροφη κανει το Πεπερονι μας :)D
Μαρακι μου γλυκο:)οσο μπορουμε προσπαθουμε... Οταν εχω κ μπορω θα προσπαθησω για το καλυτερο παντα :) ευχομαι ολα τα πουλακια μαζι κ το πεπερονι μας να ειναι παντα καλαΗ Ελένη είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Από την αρχή εστίασε με σοβαρότητα στο θέμα της διατροφής και με ουσιαστικές ερωτήσεις αλλά και με τα γεύματα που προσφέρει στο Πεπερόνι μας.
Πραγματικα μου δινει τοση αγαπη απιστευτο δν περιμενα ποτε ενα πουλακι να εχει τετοια συναισθηματα♥Ελένη μου, ο Πεπερίνος σου είναι όλα τα λεφτά!![]()
Σαγαπαμεεε κ εμεις♥Ποσο σας αγαπω εσας τους 2 ρεεε️️️
Περναει και ευχαριστα η ωρα στο γραφειο
Παντως δεν εχω δει πιο γλυκο και τρυφερο πλασμα απο το Πεπερονι.
Αλλα φροντιζει και η μαμα του για να εχουν αυτο το τοσο τελειο δεσιμο!
Πραγματικα μου δινει τοση αγαπη απιστευτο δν περιμενα ποτε ενα πουλακι να εχει τετοια συναισθηματα♥
:)Σε νιώθω Ελένη μου και φαντάζομαι ακριβώς πως είναι, γιατί... Ελάχιστες φορές το Μαριόνι είχε αυτού του είδους την ανάγκη (πριν χρονίσει ναι, γιατί από εκεί και μετά έγινε αντάρτης).@Sissy με νιωθεις;
Η λογική αυτό λέει... Οι εξαιρέσεις βλ Μαριόνι επιβεβαιώνουν τον κανόναΌτι δίνεις, παίρνεις Ελένη μου!
αΜε τέτοια διατροφή που του κάνεις βρε Ελένη, θες να υιοθετήσεις και μένα και να με ταίζεις;είστε και τα 2 γλυκόφατσες! :*
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας