Ευχαριστουμεεεε ελατε κ εσεις να σας δωσουμε φιλακιααα ♥Ποπο αγαπεςς ️️️ δυο κουκλάκια ειστεεε :*
Οο Μεγάλη μας τιμή! ️️️Ευχαριστουμεεεε ελατε κ εσεις να σας δωσουμε φιλακιααα ♥
Αχ ναι μαρακι μου αλλαζουμε εδω κ πολυ καιρο κ δν λεει να ολοκληρωθει λες και τα αλλαζει σε αργη κινηση ισως επειδη ειναι η πρωτη του πτεροροια!meh προχτες επεσε πιστευω το τελευταιο φτερο "παλιο"πτησης κ εχουν μεινει φυτρακια μονο σε κεφαλακι κ λαιμο αντε κ λιγα ελαχιστα δλδη στο σωματακι του. Γιαυτο εχει κ φαγουριτσα στ κεφαλακι αν κ υποχωρει σιγα σιγα ανυπομονουμε να τελειωσει εντελως κ να ειναι ολοφρεσκο το μπιζελακι μουΧα χα όντως με τα μούτρα πέφτει ο γόης!
Αλλάζει φτεράκια; Γιατί βλέπω φύτρες στα μαγουλάκια.
Bασια τα παρροτλετ ειναι η προσωποποιηση της γλυκας!Καλα λεω εγω οτι στο τελος θα με κανετε να παρω παπαγαλο...
Ειναι φανταστικος Ελενη μου! Να τον χαιρεσαι!
Μαρακι μου οταν λειπω αναλαμβανει η μαμα με τραγουδακια εχουμε φτασει σε σημειο να παρακαλαει τραγουδακια οταν την βλεπειΉθελα να ξερα τι κάνει όταν λείπεις ο ερωτύλος :)
Βγάζουμε αβέρτα καινούργια φτεράκια ε;
Ακόμα βγάζει νέα ή και χάνει φτεράκια για μεγάλο διάστημα; Μπανάκια κάνει;ακομα βγαζει στο κεφαλακι του.. αυτη η πτεροροια καταντησε οδυσεια!meh
Μπανακια λογω κρυου δν του βαζω συχνα εκανε προχθες κ τον ειχα κοντα στη σομπιτσα μετα..χανει κ φτερακια που κ που οταν χτενιζεται δλδη φτιαχνει τα πουπουλακια του φευγουν πουπουλακια αλλα οχι πολλα πια.. Πριν 2 βδομαδες ειδα κ ενα φτερο μεγαλο πτησης μαλλονΑκόμα βγάζει νέα ή και χάνει φτεράκια για μεγάλο διάστημα; Μπανάκια κάνει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας