Γενικά Πάει ο Ριμπάκος, Μου έφυγε...

giorgis1971

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
8
Πόλη
Βόλος
Ένα χρόνο τον είχα... Είχε έρθει στον μπαλκόνι μου και τον έπιασα..
Και σήμερα το πρωί την ώρα που άνοιξα την πορτούλα του για να του
βάλω την μπανιέρα να πλυθεί.. Πέταξε και μου έφυγε...
Τον αγάπησα πολύ...
 
Μην απογοητευεσαι...
Μπορει να γυρισει πισω! Ασε εκει το κλουβακι του με το φαγητο.
 
Από το πρωί γυρίζω τους δρόμους μήπως και με δει και έρθει κοντά μου...
Τίποτα...
 
Του έχεις το κλουβί του στο μπαλκόνι με ανοικτή πόρτα και τροφή, μήπως φθάσει μέχρι εκεί και μπει μέσα;
 
Ναι έχω αφήσει το κλουβί στο μπαλκόνι με ανοιχτή τη πορτούλα.. Θα αφήσω και το φως ανοιχτό όλη νύχτα.. Και τι δεν θα' δινα να ξαναγύριζε κοντά μου... Δεν αντέχω να βλέπω το κλουβάκι του άδειο.. Όση χαρά μου έδινε ένα χρόνο τώρα, τόση στεναχώρια μου έδωσε σε μια στιγμή..
 
Ελπίζω να γυρίσει συντομα κοντά σου. 🙂
Αν βγάλει την νυχτα ζωντανό και δεν βρισκει τον δρόμο της επιστροφής, το ένστικτό του θα τον οδηγήσει καπου που θα βρεί τροφή και νερό. Οπως τον βρήκες εσυ πριν απο ένα χρόνο, έτσι και τωρα ίσως φανει τυχερός και βρει καποιον να τον φροντίσει...
 
Ελπιζω να μας ξαναγραψεις με καλα νεα, δεν ειδες προς τα που πηγε;Ψαξε και σε δεντρακια μηπως τον ακουσεις πουθενα ειδοποιησε και κανενα γειτονα μηπως ειδε η ξερει κατι..
 
Δε θέλω να σου κόβω τα φτερά αλλα είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.. Και αν πάλι κάποιος τον βρεί δύσκολο να σε ειδοποιήσει... Πάντως δε ξέρω ρε παιδιά αλλα όσο και να αγαπάμε και να φροντίζουμε τα πουλάκια μας..Αν αφήσουμε για λίγο την πόρτα ανοιχτή... Παει το πουλάκι πέταξε και ούτε που γυρνάει πίσω να μας χαιρετήσει... Η ελευθερία δε συγρίνεται με τίποτα... Μακάρι να τον βρείς...
 
σιγουρα στεαχωριεσαι που εφυγε και σε αφησε αλλα να στεφτεσαι και το οτι αυτο θα ειναι καλυτερα τωρα. Θα εχει παρεα και πανω απολα θα εχει την ελευθερια του.
 
σιγουρα στεαχωριεσαι που εφυγε και σε αφησε αλλα να στεφτεσαι και το οτι αυτο θα ειναι καλυτερα τωρα. Θα εχει παρεα και πανω απολα θα εχει την ελευθερια του.

Δυστυχως δεν ειναι ετσι, δεν εχει μαθει να ζει ελευθερο και δεν θα ξερει που να βρει τροφη και νερο. Το πιθανοτερο ειναι οτι θα ακουσει φωνες απο αλλα πουλια(παπαγαλακια η καναρινια) και θα παει προς τα εκει. (αυτο δλδ που ειπε και η Τζωρτζινα)
 
Είχε έρθει στο μπαλκόνι μου πριν ένα χρόνο αλλά πιστεύω πως είχε φύγει από κάποιον άλλον γιατί ήταν εξημερωμένο...
Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την συμπαράσταση...
 
Είχε έρθει στο μπαλκόνι μου πριν ένα χρόνο αλλά πιστεύω πως είχε φύγει από κάποιον άλλον γιατί ήταν εξημερωμένο...




Γιωργο 100% ειχε ερθει απο αλλον γιατι δεν υπαρχουν αγρια ελευθερα καναρινια...
Αν δεν ξαναγυρισει σε σενα που για μενα μην χανεις τις ελπιδες σου,θα παει σιγουρα σε αλλο σπιτι που θα δει κλουβακια και πουλακια..
Εσυ να του εχεις εκει ανοιχτο το κλουβακι του με τροφουλα και ποτε δεν ξερεις.. Θαυματα συμβαινουν καθε μερα:)
 
Σ' ευχαριστώ πολύ... Κι εγώ έχω ελπίδες ότι μπορεί και να ξαναγυρίσει.. Μόνο που κάθε μέρα που περνά και δεν γυρίζει κάνει την ελπίδες μου και λιγοστεύουν.. ☹
 
Back
Top