Παρουσιάζω Πάπια και παπάκια δεύτερη γέννα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης George98
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Η μαμα σε αφηνει να τα πλησιασεις καθολου;
τα προστατεύει αρκετά αλλά δεν έχω επιχειρήσει να τα πιάσω γιατί φοβάμαι να μην τα παρατήσει... άλλωστε μεταδίδει τους φόβους της και σε αυτά και έτσι με φοβούνται ☹ παρόλο που εγώ τα ταΐζω! 😱

Σήμερα κάθισαν να τα χαϊδέψω! απλός χρειάστηκε να απομακρύνω προσωρινά την μαμά :D.
Άρχισα να τα βγάζω και έξω να παίρνουν τον αέρα τους :
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Σήμερα κάθισαν να τα χαϊδέψω! απλός χρειάστηκε να απομακρύνω προσωρινά την μαμά :D.
Άρχισα να τα βγάζω και έξω να παίρνουν τον αέρα τους :
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Oλο η μαμα κοντα βλεπω ακομα και τωρα που ειναι μεγαλα πως και δε χωθηκαν μεσα στο δοχειο;Καμια λιμνουλα τους εχεις πρεπει να κανουν και μπανιο ξερεις ασε που θελω να τα δω και σε βιντεο :D🙄

ξερεις ασε που θελω να τα δω και σε βιντεο :D🙄
κάνουνε μπάνιο στο δοχείο που είδες αλλά πλέον χωράνε ίσα ίσα... Βλέπεις μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Θα τους βάλω μεγαλύτερο και θα τραβήξω και ένα βιντεάκι για χάρη σου ;)

Επανέρχομαι με νέες φώτο (γιατί ξέρω πόσο σας αρέσουν 😛) δείτε τα σωστές πάπιες γίνανε! Και είναι πλέον μαζί με τους γονείς τους και τις κοτούλες μας(αν και σκέφτομαι να τις βάλω σε αντίστοιχα μεγάλο χώρο μόνες τους αν συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται)

01-20151209_151227.webp

Επίσης τα πάμε πολύ καλά τρώνε απο το χέρι μου τα χαϊδεύω και μόλις με ακούσουν να έρχομαι τρέχουν επάνω μου! Θα ανεβάσω και βίντεο το βράδυ :)

02-20151209_151225.webp

Επανέρχομαι με νέες φώτο (γιατί ξέρω πόσο σας αρέσουν 😛) δείτε τα σωστές πάπιες γίνανε! Και είναι πλέον μαζί με τους γονείς τους και τις κοτούλες μας(αν και σκέφτομαι να τις βάλω σε αντίστοιχα μεγάλο χώρο μόνες τους αν συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται)
View attachment 37251
Επίσης τα πάμε πολύ καλά τρώνε απο το χέρι μου τα χαϊδεύω και μόλις με ακούσουν να έρχομαι τρέχουν επάνω μου! Θα ανεβάσω και βίντεο το βράδυ :)
View attachment 37250
Τι παπιες είναι αυτές κατασπρες! :DΆντε με το καλό να βρεις και ταιρια μηπως ξέρεις και τα φύλα τους Γιώργο;

Βαγγέλη σίγουρα τα άσπρα είναι ζευγάρι(αρσενικό-θηλυκό) τα αλλά δυο δεν μπορώ να καταλάβω...

Βαγγέλη σίγουρα τα άσπρα είναι ζευγάρι(αρσενικό-θηλυκό) τα αλλά δυο δεν μπορώ να καταλάβω...
Εσυ ξέρεις εγω είμαι άσχετος :Dαλλά νομίζω κάποια στιγμή θα δείξουν τι είναι.

Πτηνοτρόφος Γιώργο...
Μπράβο σου..
Την Άνοιξη με την αναπαραγωγή θέλουμε φωτορεπορτάζ
ναι σε λίγους μήνες (όταν θα είναι αναπαραγωγικά έτυμες θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα)
Εκεί είναι εύκολο ακόμη και για μένα... 😀

Πτηνοτρόφος Γιώργο...
Μπράβο σου..
ευχαριστώ :D όλοι εδω μέσα είμαστε άλλος λίγο άλλος πολύ απλά μου αρέσει να έχω λίγο απο όλα δεν θα μπορούσα να μείνω π.χ. μονο στα περιστέρια (αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά τι να κάνουμε...)
Την Άνοιξη με την αναπαραγωγή θέλουμε φωτορεπορτάζ
οπωσδήποτε 😉

Να και το βίντεο που σας υποσχέθηκα! Να καμαρώσετε πιο καλά τα μικρούλια μου :) και να δείτε πόσο ήρεμα είναι

Είναι αξιολάτρευτα! Να σου ζήσουν! Αλήθεια ξέρεις πως ξεχωρίζουν τα θηλυκά απο τα αρσενικά παπάκια;

Back