Ομορφα!:D Η μαμα σε αφηνει να τα πλησιασεις καθολου;αρχίσαμε να βγάζουμε και φτεράκια :D
View attachment 36250
τα προστατεύει αρκετά αλλά δεν έχω επιχειρήσει να τα πιάσω γιατί φοβάμαι να μην τα παρατήσει... άλλωστε μεταδίδει τους φόβους της και σε αυτά και έτσι με φοβούνται ☹ παρόλο που εγώ τα ταΐζω!Η μαμα σε αφηνει να τα πλησιασεις καθολου;
Oλο η μαμα κοντα βλεπω ακομα και τωρα που ειναι μεγαλα πως και δε χωθηκαν μεσα στο δοχειο;Καμια λιμνουλα τους εχεις πρεπει να κανουν και μπανιο ξερεις ασε που θελω να τα δω και σε βιντεο :DΣήμερα κάθισαν να τα χαϊδέψω! απλός χρειάστηκε να απομακρύνω προσωρινά την μαμά :D.
Άρχισα να τα βγάζω και έξω να παίρνουν τον αέρα τους :
... Καμια λιμνουλα τους εχεις πρεπει να κανουν και μπανιο ξερεις...
κάνουνε μπάνιο στο δοχείο που είδες αλλά πλέον χωράνε ίσα ίσα... Βλέπεις μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Θα τους βάλω μεγαλύτερο και θα τραβήξω και ένα βιντεάκι για χάρη σου ;)ξερεις ασε που θελω να τα δω και σε βιντεο :D
Τι παπιες είναι αυτές κατασπρες! :DΆντε με το καλό να βρεις και ταιρια μηπως ξέρεις και τα φύλα τους Γιώργο;Επανέρχομαι με νέες φώτο (γιατί ξέρω πόσο σας αρέσουν ) δείτε τα σωστές πάπιες γίνανε! Και είναι πλέον μαζί με τους γονείς τους και τις κοτούλες μας(αν και σκέφτομαι να τις βάλω σε αντίστοιχα μεγάλο χώρο μόνες τους αν συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται)
View attachment 37251
Επίσης τα πάμε πολύ καλά τρώνε απο το χέρι μου τα χαϊδεύω και μόλις με ακούσουν να έρχομαι τρέχουν επάνω μου! Θα ανεβάσω και βίντεο το βράδυ :)
View attachment 37250
Εσυ ξέρεις εγω είμαι άσχετος :Dαλλά νομίζω κάποια στιγμή θα δείξουν τι είναι.Βαγγέλη σίγουρα τα άσπρα είναι ζευγάρι(αρσενικό-θηλυκό) τα αλλά δυο δεν μπορώ να καταλάβω...
ναι σε λίγους μήνες (όταν θα είναι αναπαραγωγικά έτυμες θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα)Εσυ ξέρεις εγω είμαι άσχετος :Dαλλά νομίζω κάποια στιγμή θα δείξουν τι είναι.
Εκεί είναι εύκολο ακόμη και για μένα...ναι σε λίγους μήνες (όταν θα είναι αναπαραγωγικά έτυμες θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα)
ευχαριστώ :D όλοι εδω μέσα είμαστε άλλος λίγο άλλος πολύ απλά μου αρέσει να έχω λίγο απο όλα δεν θα μπορούσα να μείνω π.χ. μονο στα περιστέρια (αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά τι να κάνουμε...)Πτηνοτρόφος Γιώργο...
Μπράβο σου..
οπωσδήποτεΤην Άνοιξη με την αναπαραγωγή θέλουμε φωτορεπορτάζ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας