και το χειρότερο είναι να μαζεύεις τα απομεινάρια απο το περιστέρι και την πάπια...Πωπω! Πολύ κρίμα!
απο 3 μηνών μέχρι 5 το σπιτάκι του ήταν κυριολεκτικά μέσα στο κοτέτσι για να μάθει... αλλά μάλλον εξαρτάται απο τον χαρακτήρα του σκύλου... και δεν το κάνει πάντα ο συγκεκριμένος... είναι να μην του έρθει... Τι να πω...Γιατί δεν τα μαθαίνεις να συμβιώνουν; Οι σκύλοι του αδελφού μου στο κτήμα, προστατεύουν τις κότες και τις γαλοπούλες όταν είναι ελεύθερες να βοσκήσουν.
Μου μοιάζουν όλα ίδια. Εσύ που τα βλέπεις από κοντά έτσι είναι ή έχουν διαφορές;όλα ασπρόμαυρα θα βγουν
Ίδια περίπτωση σε ορνιθώνα φίλου μου.απο 3 μηνών μέχρι 5 το σπιτάκι του ήταν κυριολεκτικά μέσα στο κοτέτσι για να μάθει... αλλά μάλλον εξαρτάται απο τον χαρακτήρα του σκύλου...
ίδια είναι... ασπρόμαυρα θα βγουνΜου μοιάζουν όλα ίδια. Εσύ που τα βλέπεις από κοντά έτσι είναι ή έχουν διαφορές;
να σου πω δεν κάθισα να τα παρατηρήσω όπως έκανα στην πρώτη γέννα αλλά προς το παρόν δεν έχουν μεγάλες διαφορές σιγά σιγά θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματαΌλα παρδαλά τα φετινά! Ωραία χρώματα! Διακρίνεις καθόλου το φύλο τους απο τα μεγέθη και την εμπερία που ήδη έχεις;
όταν κοντεύουν να συμπληρώσουν το φτέρωμα τους και το αδιάψευστο σημάδι είναι τα σαρκώματα γύρο απο τα μάτια που είναι σαφέστερα πιο ανεπτυγμένα στον ενήλικο αρσενικόΣε πια ηλικία έχουμε καλές ενδείξεις για το φύλο τους;
Κάτι σχετικό με την ουρά για τον προσδιορισμό των αρσενικών... Παίζει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας