Το κούρεμα επιτρέπεται; (το δικό μας :) )Κάτω τα ψαλίδια,
ΝΑΙ στα φτερά :)
Το κούρεμα επιτρέπεται; (το δικό μας :) )
Παρόλα αυτά μπορείς φυσικά να βάλεις φτερά γύρω γύρω σου.ΕΣΥ δεν είσαι πτηνό Μαρία :)
Είμαι άγγελος το ξέρω, δοξάστε με!Σορυ δεν κρατηθηκα
View attachment 33610
Σορυ δεν κρατηθηκα
View attachment 33610
Εσύ συνεχίζεις, βάζεις-πετάς-ξαναβάζεις. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσει. Ξεκίνα με λεπτόφυλλα χορταράκια, όπως άνηθο, χλωρή ρίγανη, δυόσμο. Τους φαίνονται σαν παιχνίδι και ξεκινούν πιο εύκολα τις δοκιμές.αυγο, μαρουλι τρομαζει... Μαλλον δεν εχει συνιθισει σε τετοια
Εχω διαβασει παντως οτι αν ειναι ζευγαρι δεν δινουν σημασια σε μενα και θα δυσκολευτω αρκετα
και οταν με το καλο ζευγαροσουν. Γεννησουν... ε! τοτε μπορεις να παρεις το παιδακι τους και να το μαθεις οτι θελεις!Στα είπαν όλα τα παιδιά πιο πάνω ο George98 , εγώ θα σου πω απλώς, πάρε ένα ακόμα πουλάκι :)
εχεις δικιο αλλα πρεπει να στριμοζω τη μεγαλη μου κορη να το κανει και τωρα ειναι πανω στις εξετασεις!@Markos tsiftelis, αυτές οι φωτογραφίες με τα πόδια έρχονται και προσπαθούν να "ανέβουν" ρε Μάρκο; Τράβα την κουκλαρα που έχεις να την δούμε να την χαρούμε και αν μπορούμε να δούμε και τι είναι; Αγοράκι ή Κοριτσάκι... :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας