Γενικά Πήρα ένα παπαγαλάκι Budgie και του έκοψαν τα φτερά

χεχεχε και άλλος υπέρμμαχος των φτερών πτήσης...Αντε γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι.. ΕΙλικρινά... Κάτω τα ψαλίδια, ΝΑΙ στα φτερά :)
 
οτι εκανες εκανες λαθος ή σωστο εχεις ενα πουλακι σπιτι σου που δε σε ξερει αγωνοιει για το που ειναι ποιος εισαι και και...χαλαρωσε και ξεκηνα να ψανεις οτι χριαζεσε να μαθεις για να του παρεχειςκαλη διαβιωση και ο χρονος και αυτο θα σε ανταμηψει!
 
Τρωει κεχρι και την κανονικη τροφη σπορακια... Μολις βαζω κατι αλλο. Π.χ αυγο, μαρουλι τρομαζει... Μαλλον δεν εχει συνιθισει σε τετοια
 
αυγο, μαρουλι τρομαζει... Μαλλον δεν εχει συνιθισει σε τετοια
Εσύ συνεχίζεις, βάζεις-πετάς-ξαναβάζεις. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσει. Ξεκίνα με λεπτόφυλλα χορταράκια, όπως άνηθο, χλωρή ρίγανη, δυόσμο. Τους φαίνονται σαν παιχνίδι και ξεκινούν πιο εύκολα τις δοκιμές.
 
Εγω προτιμω να βαζω φυσικα λαχανικα και φρουτα αλλα μολις βλεπει το χερι μου να κραταει κατι αγνωστο πεταει απο εδω κ απο εκει

Αγορασα απο πετ σοπ κατι για το ενυδρειο και επειδη βγηκε χαλασμενο θα παρω κατι με τα ιδια λεφτα (20 ευρω)
Σκεφτηκα να παρω και ενα θυληκο παπαγαλακι αλλα μετα θα δυσκοκευτω στην εξημερωση και των 2.. Τι λετε εσεις;
 
καλό θα ήταν γιατί τα budgie είναι κοινωνικά πουλιά και μπορεί να μελαγχολήσει μόνο του... ζευγάρι θα είναι πολύ καλήτερα και δεν νομίζω να υπάρχει υπολογίσιμο πρόβλημα στην εξημέρωση.

Μια γνωστή μου έχει ένα ζευγάρι μπατζι και τα εκπαίδευσε μια χαρά και τα δυο μαζί :)
 
Εχω διαβασει παντως οτι αν ειναι ζευγαρι δεν δινουν σημασια σε μενα και θα δυσκολευτω αρκετα

Η αληθεια ειναι αυτη, αφου ομως -κι οπως φαινεται- δεν εχει μεγαλωσει απο τον ανθρωπο θα ειναι πιο ευτυχισμενο μαλλον με παρεα του ειδους του. :)
 
Στα είπαν όλα τα παιδιά πιο πάνω ο George98 , εγώ θα σου πω απλώς, πάρε ένα ακόμα πουλάκι :)
και οταν με το καλο ζευγαροσουν. Γεννησουν... ε! τοτε μπορεις να παρεις το παιδακι τους και να το μαθεις οτι θελεις! 🙂
 
@Markos tsiftelis, αυτές οι φωτογραφίες με τα πόδια έρχονται και προσπαθούν να "ανέβουν" ρε Μάρκο; Τράβα την κουκλαρα που έχεις να την δούμε να την χαρούμε και αν μπορούμε να δούμε και τι είναι; Αγοράκι ή Κοριτσάκι... :)
 
@Markos tsiftelis, αυτές οι φωτογραφίες με τα πόδια έρχονται και προσπαθούν να "ανέβουν" ρε Μάρκο; Τράβα την κουκλαρα που έχεις να την δούμε να την χαρούμε και αν μπορούμε να δούμε και τι είναι; Αγοράκι ή Κοριτσάκι... :)
εχεις δικιο αλλα πρεπει να στριμοζω τη μεγαλη μου κορη να το κανει και τωρα ειναι πανω στις εξετασεις!
 
Back
Top