Υάκινθος Μακάο.πως λεγοντε αυτοι οι παπαγαλοι;
Μ'ηπως στο μεσοδιάστημα βρήκες κάποιον να ρωτήσεις για να μας μεταφέρεις τις εξελίξεις σχετικά με αυτά;
Μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει;
Όλοι αυτό ελπίζουμε.. ακόμη κι εμείς που δεν γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο παπαγάλο...
Ρεαλιστικά όμως σε τέτοια μεγάλη επιχειρησιακή κλίμακα θα υπάρχουν μετεγκαταστάσεις, ανταλλαγές με παρόμοιες "επιχειρήσεις"... χωρίς τίποτε από τα παραπάνω να είναι επιλήψιμο.
Υπάρχουν ακόμη λόγοι υγείας, ασθενειών... ακόμη και θάνατοι.
Εγω στο χωρο με τα πτηνα ειδα χαλι οχι στον εξω με τους παπαγαλους.σε αυτο που ειναι σαν εσωτερικος χωρος κ μπαινεις μεσα εκει ειδα κ το πουλι χωρις ματι☹κ την ακαταστασια μεχρι κ κλουβια αδεια.. Κ οσο για την συμπεριφορα εχει διαφορα οταν ειναι απο μικρο παιδι κ οταν ειναι απο ενηλικα που εχει ερθει για να χαζολογισει κ να ενοχλει τα ζωα γελοντας. Αρμοδιους ειδα μονο στην εισοδο κ στα μαγαζια που πουλουσαν τροφιμα. Δν ξερω απλα ειναι λιγο παρατημενα σαφως κ δν βγαινουν οικονομικα αλλα δν φταινε τα ζωα. :)
Mακαω Υακινθος!Μα ειναι πανεμορφο πουλι. Πως λεγοντε αυτοι οι παπαγαλοι; Μα τι μεγαλος που ειναι τι μεγαλα φτερα... Οντως ειναι πολυ καθαρα μπραβο
Δν κατηγορισα κανεναν απλα λεω πως μου φανηκαν... Κ απλα στεναχωριθηκα για το πουλι χωρις ματι. Κ δν ειμαι η μονη που ειδα παρατημενο το μερος οταν μου ειχαν πει οτι ηταν διαφορετηκα στις αρχες. Την γνωμη μου ειπα κ πεσατε να με φατε. Δν κατηγορω ουτε τους εργαζομενους εγινα κατανοητη τωρα;ουτε ειπα να παρατησουν το πουλι χωρις ματι. Εγω πηγα πριν κανενα εξαμηνο δν ξερω τι εχει αλλαξει τωρα.ναι εχεις δικιο, εμενα μου ειχε πει ο ιδιοκτητης μια φορα οτι σκοπευε να αναδιοργανωσει ολο το τμημα με τους παπαγαλους (τους οποιους σημειωτέον μου εδωσε την εντυπωση οτι αγαπα πολυ) ενοποιώντας χωρους κλπ.
Εγω παντως μεχρι κ πριν 3 μηνες που ειχα παει τελευταια φορα καμια τετοια εντυπωση δεν ειχα αποκομίσει. Επισης ολο το τμημα με τους παπαγαλους ειναι προφανως σε φαση αναδιοργανωσης. Επλιζω να βγει κατι καλο στο τελος. Σχετικα με το πουλι χωρις ματι, τι εννοεις; δηλ. αν το εχασε τι επρεπε να κανουν να ξεφορτωθουν το πουλί;
Απλα δν μου αρεσε αυτη η προτασηΕλενη την γνωμη μας λεμε πινωντας τον καφε μας! Και η γυναικα μου λεει οτι το σπιτι μας θελει καθαρισμα, ενω εγω το βλεπω τις ποιο πολλες φορες καθαρο Αλλη αντιληψη εχει ο καθενας! Απο τις φωτο παντως φανηκε καθαρος ο χωρος, οποτε συμφωνουμε ολοι! :D Τωρα ως αναφορα το ματι του πουλιου ισως θα επρεπε να το μεταφερανε σε αλλο μερος μονο του, για να μην το παρενοχλουν, εφοσον ειχε ατυχημα εν ωρα καυγα, αλλα τωρα αυτα ειναι πολυτελειες οταν υπαρχουν εκατονταδες πουλια δυστυχως!
Σίγουρα έτσι είναι αλλά καλούμαστε να διαχειριστούμε μια υπάρχουσα κατάσταση.θα συμφωνήσω πως η θέση κανενός ζώου δεν είναι πισω απο καγκελα ή μεσα σε ενα σπίτι.
Σίγουρα έτσι είναι αλλά καλούμαστε να διαχειριστούμε μια υπάρχουσα κατάσταση.
Τα πτηνά που έχουμε στα σπίτια μας, είναι εν πολλοίς ανίκανα να επιβιώσουν πλέον στην φύση.
Οι γάτες ας πούμε, που όντως διατηρούν την αγριάδα τους, αν έχουν γεννηθεί σε σπίτι, αδύνατον να επιβιώσουν στους δρόμους.
Μα κι αυτές που γεννιούνται στους δρόμους, δεν ζουν πάνω από 2-3 χρόνια τα θηλυκά και 1-1,5 χρόνο τα αρσενικά.
Αλλά ότι είναι άγριες φύσεις, το ξέρει όποιος έχει.
Μπορεί να κοιμάται ήρεμα στα πόδια σου και μόλις ακούσει τον παραμικρό θόρυβο, να βγάλει νύχια και να πεταχτεί απάνω.
Μεριμνά μόνη της για την ασφάλειά της, δεν την έχει εκχωρήσει στον άνθρωπο όπως ο σκύλος.
Καθόλου τίποτα απ' όλα αυτά :)Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός ή αν φαίνομαι "επιθετικος" δεν ειναι αυτή η πρόθεσή μου. Απλα μου άρεσε η συζήτηση που άνοιξε και βάζω... "φωτιές" :)
Φοβερη ατακα Μαρια!Για τα ίδια τα ζώα πιστεύω ότι ακολουθούν τον φυσικό κανόνα "όπου δεις φαΐ κάτσε κι όπου δεις ξύλο φύγε" :)
Να το πας ειναι καλη εμπειρια για τα παιδια ο δικος μας εχει τα δικα του φιλαρακια που τρεχει να τα δει οταν πηγαινουμε! Παντως σε ορνεα της Ελληνικης πανιδας υπαρχει ταμπελα που λεει οτι ειναι φιλοξενουμενα λογω αναρρωσης απο ασθενειες η τραυματισμους απο την ΑΝΙΜΑ νομιζω!Προσωπικα εχω παει στο Αττικο και στενοχωριεμαι που λεω οτι μου αρεσε γιατι αν το σκεφτεις (εκτος απο τους παπαγαλους που ζουν καλυτερα απο οτι θα ζουσαν σε ενα κλουβακι στο σπιτι) τα υπολοιπα ζωα τα λυπαμαι που ζουνε εκτος.
Απο τη μια θελω να παω το παιδι μου εκει απο την αλλη το σκεφτομαι.
Δηστυχως τον δωσανε σε αλλο παρκο να μαθει ξενες γλωσσεςΣτους παπαγαλους σταματουσα παντα και θυμαμαι αυτο το γλυκο κοκατου που ερχοταν στα καγκελα και το χαιδευες με τις ωρες.
Ειχαμε παθει ερωτα με την μητερα μου.
Τελευταια φορα ομως δεν το ειδα δυστυχως ☹
Απλα δν μου αρεσε αυτη η προταση
"Σχετικα με το πουλι χωρις ματι, τι εννοεις; δηλ. αν το εχασε τι επρεπε να κανουν να ξεφορτωθουν το πουλί;"
γιατι δν εννοουσα απλα τιποτα, απο λυπη το ειπα... Κ στο συγκεκριμενο χωρο μονο ειδα ακαταστασια ισως να το φτιαχνανε δν ξερω οχι στους παπαγαλους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας