Ασθένειες Παπαγαλακι κοιμάται όλη μερα

Δεν υπάρχει καμία βελτίωση και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη.σήμερα θα την ξαναπάω στο γιατρό. Δε μπορώ να τη βλέπω να παιδεύεται άλλο. Την έχω κουράσει πολύ την καημένη.
 
Πιθανόν να της δώσει πιο δυνατή αντιβίωση.έτσι μ χε πει. Αλλά πόσο πια να αντέξει... Και πλέον δεν μπορώ να της ανοιγω το στόμα. Το κρατάει επίμονα κλειστό.
 
Πήραμε το γιατρό τηλέφωνο, λέει οτι μάλλον φταίει το συκώτι που δε μεταβολίζει και να δοκιμάσω να της βάλω ζαχαρόνερο για λίγη ενέργεια. Δε μου δωσε και πολλές ελπίδες οπότε σκέφτομαι και εγω οτι τζάμπα δινω τα φάρμακα. Μήπως μπορεί τουλάχιστον κάποιος να μ πει πως να βάλω το ζαχαρόνερο και πόσο; Για δευτερο γιατρό το σκέφτομαι πολυ σοβαρα αλλά μήπως δεν υπάρχει θεραπεία;
 
Μάρω μου διάβασα όλο το θέμα σου και υποθέτω πως το παπαγαλάκι ήταν άρρωστο από τότε που το πήρες (φαίνεται πόσο το αγαπάς και το φροντίζεις) και ότι αυτή η θεραπεία που κάνετε δεν το βοηθάει.. Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια 2η γνώμη σήμερα κιόλας.. Απλά το αρνητικό είναι ότι η μικρή ταλαιπωρείται με τις μεταφορές αλλά τι άλλο να κάνεις; Μένεις νότια προάστια;
 
Βόρεια μένω. Ν. Ιωνια, σίγουρα το χε απο τότε που το πήρα γι αυτό ήταν τοσο αδύνατο.
 
Βόρεια μένω. Ν. Ιωνια
Βρες έναν πτηνίατρο κοντά σου και πήγαινε το σήμερα κιόλας.. ή αν έχεις την πολυτέλεια (οικονομικά μιλάω πάντα) μπορείς να βρεις έναν πτηνίατρο που κάνει επίσκεψη κατοίκον..

Μακάρι να τα καταφέρει! Τρώει τίποτα;
 
Φουσκώνει, κοιμάται και οταν παει να κανει κακά της της κολλανε εκει και δε πεφτουν με τιποτα. Σε σχέση με αυτό που τρώει αποβαλει ελάχιστα.
 
Απαραίτητα πάρε δεύτερη γνώμη κτηνιάτρου μη το καθυστερείς (οι περιοχές που σου έδωσε η Μαρία σε εξυπηρετούν και οι συγκεκριμένοι γιατροί διαθέτουν μεγάλη εμπειρία).
Αντί για ζαχαρόνερο πάρε δεξτρόζη να δώσεις στο πουλάκι.
 
Συμφωνώ απόλυτα με τον Σταύρο... (πως να διαφωνήσει κάποιος άλλωστε αφού έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα)
... Καταρχήν ο όρος αντίστρες είναι κατά την άποψή μου μια εμπορική μπούρδα. Το στρες το καταπολεμούν τα ψυχοφάρμακα κάτι που αυτά τα προϊόντα δεν περιέχουν. Πρόκειται για πολυβιταμίνες που τις δίνουμε σε περιόδους που το πουλί αντιμετωπίζει έντονο στρες, μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός του έχει μειωμένη ικανότητα απορρόφησης των θρεπτικών στοιχείων από τη διατροφή, προκειμένου να την ενισχύσουμε.

Η δε δεξτρόζη είναι απλώς γλυκόζη. Ζάχαρη ας πούμε. Ο τέλειος υδατάνθρακας. Έναςυδατάνθρακας υψηλού γλυκαιμικού δείκτη για άμεση ενέργεια που βοηθάει ιδιαίτερα στην απορρόφησή της κρεατίνης, των αμινοξέων καθώς και άλλων συμπληρωμάτων διατροφής. Μην ξεχνάτε ότι τα 100 γραμμάρια δεξτρόζης περιέχουν 400 θερμίδες!
 
οταν παει να κανει κακά της της κολλανε εκει και δε πεφτουν με τιποτα. Σε σχέση με αυτό που τρώει αποβαλει ελάχιστα.
Αυτό είναι δυσκιλιότητα... Τρώει λαχανικά; Δώστης λίγο αγγουράκι και ας μην πιει νερό με αντιβίωση... Πρέπει να την βοηθήσεις να αποβάλει τις κουτσουλιές της.. αν χρειαστεί πρέπει να την πιάσεις και με ζεστό νερό και χαρτομάντιλο να βγάλεις τις ξεραμένες κουτσουλιές...
 
Τα εχω δοκιμάσει ολα. Αρνειται να φάει οτιδηποτε, μονο σπορους. Ο γιατρος είπε οτι ειναι διαρροια και ας μη φαινεται.
 
Τελικά τι θα κάνεις; Θα το πας σε 2ο γιατρό ή όχι; Τι αποφάσισες;
 
Back
Top