Γενικά Παρακαλώ να καλωσορίσετε τον Τζόι και την Πιτς

Αν ήξερε θα είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα... Και δε ξέρω κανέναν να πουλάει ληγμένο σάντουιτς... Ούτε σάπια φρούτα. Αν σκεφτεί κανεις ότι για αυτόν είναι αντικείμενο πώλησης (στο αστικό δίκαιο τα ζώα νοούνται αντικείμενα) θα επρεπε να τα έχει σε κατάσταση τέτοια που να μη χάνουν την αγοραστική τους αξία. Τελος πάντων αυτα σώθηκαν. Το θηλυκό ήδη κάνει κουνια! Καμαρωνω!
 
το θηλυκό ήδη κάνει κουνια! Καμαρωνω!
Και καλά κάνεις! Ανακουφίστηκε το καημένο και χαίρεται. Πρόσεχε μην μπει αλοιφή στα ρουθούνια και βουλώσουν ε; :)
 
Συγχαρητήρια που δίνεις σε αυτά τα πλάσματα μια δεύτερη ευκαιρία για αξιοπρεπή διαβίωση.
Άλλωστε λίγοι θα ήταν αυτοί που θα αγόραζαν άρρωστα πτηνά ενώ ήδη είχαν ορισμένα υγιή στο σπίτι.
Ας αποτελεσεις παράδειγμα...
 
Δίκαιο έχετε και συμφωνώ μαζί σας...
Αλλά κι εγώ αν είχα petshop και δεν μπορούσα να "βγω" μόνο με τροφές-αξεσουάρ κτλ θα έβαζα και ζώα λόγω ανταγωνισμού... Χωρίς να μ' αρέσει...
 
Αυτο ακριβώς! Και γω αν άνοιγα μαγαζί για πετ καποια είδη θα τα ειχα, δεν μπορείς όμως να μην τα φροντίζεις και να είναι στο έλεος μέχρι να βρουν σπίτι. Ολα τα επαγγέλματα χρειάζονται ανάληψη ευθυνών κ ρίσκου..ρίσκο να σου μείνει το "εμπόρευμα". Το ρίσκο είναι συνυφασμένο με το "επιχειρείν"... Αν δεν μπορείς να κανεις μια δουλειά απλα μην την κανεις. Αν είχε μαγαζί με υαλικά θα τα πουλούσε σπασμένα;και άντε και σου χάλασε το σετ.. Έρχεται κάποιος και σου λέει τα θέλω όπως είναι.. Θα τα πουλούσες στην αρχική τιμή;(μην είμαι αχάριστη έκοψε και 5€).. Αυτές οι κουβέντες δεν τελειώνουν ποτε δυστυχώς.

@vasia εχεις ρέστα!

Και επειδή τη φιλενάδα μου την ξέρω, έχω να προσθέσω πως η Βασια δίνει ρέστα δεν παίρνει... Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

#If you know what I mean
 
Κουκλακια εγιναν!

Μας δουλεύεις μάλλον. :D Έχουν μέλλον μπροστά τους για να γίνουν κουκλάκια αλλά έχουν φοβερά χρώματα, αυτό φαίνεται απο τώρα. 😛

Είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό δε θα τα αναγνωρίζουμε...

Ναι, όπως με το πουλί του @Deukalion. 😱
 
Φαίνονται πολύ καλύτερα.
Σίγουρα (έστω και μακροπρόθεσμα) θα επανέλθουν στη ''φυσιολογική'' τους και αναμενόμενη κατάσταση.

Έτσι θέλω να πιστεύω... Τρώνε τα παντα για δεύτερη μέρα στο σπίτι.. Κεχρι..άνηθο.. Πορτοκαλι.. Μήλο.. Μόνο το αυγο δεν δοκίμασαν. Οι κενώσεις τους είναι φυσιολογικοτατες.. Νομίζω πως με την επιθολ θα δούμε μεγάλη διαφορά!
 
Back
Top