Βασικά όχι εγω έχω δύο περιστερώνες στον ένα έχω αυτα που είδες τα ταχυδρομικά δηλαδή και στον άλλο έχω ντουνέκια (άλλη ράτσα) τα ταχυδρομικά μονο αν πεινάνε πολύ θα έρθουν στο χέρι μου (επειδή δεν τα έχω εκπαιδεύσει ) τα αλλα έρχονται μονα τους δεν φοβούνταιΕιναι ολα τελεια! Αυτα τα εκπαιδευεις καπως;
Σιγα σιγα δηλαδη απο την πεινα αναγκαζονται, και μαθαινουν οτι δεν τους κανεις κακο. Μαλιστα.
Και μετα οταν σε βλεπουν ερχονται πανω σου; :)
Δεν τα έχω βγάλει βίντεο αλλά βρήκα ένα στο youtube δες :Βιντεακι
να σε ρωτησω Γιωργο μηπως γνωριζεις. Τι κανει καθε ειδος περιστεριου να πεταει διαφορετικα απο τα αλλο. Δηλαδη ενω οπτικα μοιαζουν ιδια(σχεδονετσι;)οι βουτες που θυμαμαι επεφταν κατακορυφα και ανεβαινουν πολυ ψηλα(σβηνονται θυμαμαι)Τα ντονεκια κατεβαινουν κουτρουβαλες, καποια αλλα (ασμανια, παπαγαλακια) δεν μπορουν να ανεβουν ψηλα και προσγειωνονται ομαλα. Εχουν διαφορες στα φτερα που τα βοηθανε;Ειχα πολυ μικρος και ενω τα ξεχωριζα ευκολα (απο το ματι και την μυτη αν θυμαμαι καλα) δεν καταλαβα τι τα διαφοροποιουσε στο πεταγμα. Τα ταχυδρομικα επισης (που δεν ξερω) τι πεταγμα κανουν; Περα απο τις αποστασεις
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας