misalouris
PB Supporter
Εδώ θα πρέπει να βγει off ο παράγοντας τι πιστεύω πως χρειάζονται... και να μπει η πρόταση "Να μάθω τι χρειάζονται"Στα μετρα των δυνατοτητων εκαστου να προσφερουμε ο,τι χρειαζονται τα κατοικιδια μας για μια ομαλη υγειη βιωτη...
Μη συγκρίσιμο μέγεθος...αλλα ειμαι της αποψης οτι αν δεν μπορεις να προσφερεις ο,τι χρειαζονται τα ζωα που εχουμε απλα δεν πρεπει να τα εχουμε...
Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις διαβίωσης..
Η πρώτη κατηγορία είναι η Ιδανική, η δεύτερη είναι η ανεκτή και η τελευταία είναι η ανεπίτρεπτη...
Αν βρούμε ένα ζώο στην τελευταία κατηγορία και το βοηθήσουμε να ζήσει στη μεσαία γιατί θα πρέπει να θεωρηθεί κακό?
Κατά την άποψή μου το μεγαλύτερο ποσοστό των ζώων στον κόσμο ζουν στη μεσαία κατηγορία...
Δεν τα έχουν όλα, αλλά έχουν αρκετά.
Τα περιστέρια είναι ομαδικά πουλιά, ζουν σε καλά δομημένη κοινωνία και χρειάζονται πληθυσμοί ικανοί να τους επιτρέπουν τις κοινωνικές δραστηριότητες, γενετικές ανελίξεις και αναπαραγωγές. Με ελάχιστα ζευγάρια δεν έχεις περιστερώνα...οι κατοχοι περιστεριων που ανεφερε ο Νεκατριος οπως μαςειπε εχουν προσωπικο πουτα φροντιζουν... Αν καποιος δεν μπορει να κανει αυτο, που για τον αριθμο των φιλοξενουμενων περιστεριων τους ειναι απαραιτητοκαι οχι πολυτελεια τοτε απλα περιοριζεται σε ενα δυο ζευγη...
Όταν στις εικόνες κάτι δεν μας αρέσει ή πιστεύουμε πως είναι λάθος... υπάρχουν πολλοί τρόποι να πούμε τη γνώμη μας. Απλά κατά τη δική μου άποψη ο ενδεικνυόμενος για αυτές τις περιπτώσεις είναι ο ευγενικός τρόπος τουλάχιστο στην αρχή.. ώστε να δει ο φίλος όσα πιθανόν δεν μπορεί.με αφορμη τις εικονες του συγγραφεα του θεματος, να διευκρινησω οτι δεν ειπα ή υπενιχθηκα οτι οι εγκαταστασεις εκτροφης του θα επρεπε να ειναι με ο,τι ακριβοτερο ή ο,τι τελειοτερο υπαρχει στην αγορα...
Ίσως οι προτάσεις σου για βελτιώσεις... Να είναι καλύτερο φάρμακο για την περίπτωση...που προσωπικα δεν μου αρεσαν (και δεν μιλω αισθητικα)
Αλήθεια θα χαρώ να τις διαβάσω.