αλλά κάπου παίζει και η υγρασία στη μέση που δεν υπολογίζεται.
Η υγρασία προφανώς και υπολογίζεται μέσω της προσθήκης νερού στο κους κους,το τελικό βάρος του οποίου πρέπει να χρησιμοποιηθεί στον τύπο.
Ο τύπος είναι στοιχειώδης και υπάρχει σε βιβλία χημείας γυμνασίου. Η δομή του βασίζεται στη λογική για αυτό και υπάρχει και σε άλλες επιστήμες. Εχει ελάχιστα αιτήματα,όπως ομοιομορφία και μη απώλεια χαρακτηριστικών κατα τη μείξη.
Από,τι ξέρω η υγρασία δεν έχει καμία σχέση με την πρωτείνη που εξετάζεται εδώ. Η υγρασία όμως αλλάζει την σύσταση πρωτείνης ανα γραμμάριο γιατί επηρεάζει το βάρος. Ευτυχώς για εμάς, αν δεν κάνουμε κοτσάνες, αυτή θα περιλαμβάνεται και στον τύπο.
Φυσικά δεν υπάρχουν μοντέλα χωρίς απώλειες. Όταν λοιπόν μετά απο ώρες φύγει η υγρασία θα έχουμε την ίδια πρωτείνη σε ένα ελαφρύτερο μείγμα, σε μια φρυγανιά. Κάποιες βιταμινούλες επίσης θα έχουν πάρει δρόμο.
Τώρα Λάμπρο έιναι άλλο το να χαμε να λέγαμε και άλλο το μην ξέρουμε τι μας γίνεται. Προσωπικά δεν ξέρω κάν πόση πρωτεινη έχει η αυγοτροφή που δίνω, δεν με νοιάζει λόγω διαφορετικής τοποθέτησης.Αν κάποιος όμως αραιώνει ξηρή και νομίζει οτι δίνει "οση γράφει το ταμπελάκι ας ξέρει απο ποια πλευρά κοιμάτε τουλάχιστον, εξ ου και η αναφορές μου.