Γενικά Ποιος έχει διάθεση να σώσει ένα (μάλλον) καρδερινοκάναρο;

Δημήτρη έκατσα και διάβασα όλο το ποστ από την αρχή. Τα συγχαρητήρια μου για την άψογη ζωή που της προσφερες! Πολύ λυπάμαι για τον θάνατο της. Πιστεύω όμως πως πέρασε με αξιοπρέπεια τα τελευταία της χρόνια κοντά σου. Πολλά συγχαρητήρια ξανά για την δεύτερη ευκαιρία που της έδωσες!
 
Και σε εμένα τώρα υπέπεσε αυτό το post στην αντίληψη μου..
Δημήτρη, ότι και να πω για την προσπάθεια, την αφοσίωση και το τελικό αποτέλεσμά είναι λίγο.. Λυπάμαι για την απώλεια ωστόσο, εάν δεν ήσουν εσύ, αυτή θα είχε έρθει πολύ νωρίτερα και με τις χειρότερες συνθήκες. Εσύ του έδωσες κυριολεκτικά ζωή και του έδωσες αξιοπρέπεια! Εύγε!
 
Έμαθα και εγώ περισσότερα απ' όσα έδωσα.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Νομίζω ότι μέσα από τέτοιες καταστάσεις δεν μαθαινεις πράγματα μόνο σε ότι έχει να κάνει με το πουλάκι άλλα και σε ότι έχει να κάνει με εσένα..

Εαν με ρωτήσεις πλέον και μετά την εμπειρία που είχα με την Καίτη (παρεμπιπτόντως επεστράφη στον ιδιοκτήτη της προχθές..😕), θα σου πω ότι με τραβάει πολύ περισσότερο το να βρισκω άρρωστα πουλάκια και να προσπαθώ να τα σώσω από το να πάρω ένα καινούργιο..

Μέχρι που έχω σκεφτεί να βάλω αγγελία🙄 ".. Μην γελάς 🙂
 
Τι να σου πω Δημήτρη;
Σκυλί, γατί, πουλί... Εμένα με έλκει η παραβατική συμπεριφορά.
Καλύτερα να αρπάζεις, παρά να ζητάς,😀 -δεν αστειεύομαι!
Από την μια είναι τόσα πολλά τα πράγματα και οι καταστάσεις που σε χρειάζονται, από την άλλη ένας κόσμος μέσα σε κλουβί δεν είναι ένας τελειωμένος κόσμος.
Κάνουμε πολύ προσπάθεια να αναιρέσουμε τους εαυτούς μας και αλίμονό μας αν το καταφέρουμε.
 
Καλύτερα να αρπάζεις, παρά να ζητάς,

Όλο τον περυσινό χειμώνα περνούσα έξω από ένα σπίτι όπου υπήρχε ένα καναρίνι πραγματικά παρατημένο στην μοίρα του.. Στο κρύο, στο αέρα, σε ένα κλουβί από αυτά που δεν χωράει ούτε να στρίψει.. Όταν πέρναγα του σφύριζα και το κακόμοιρο ανταποκρινόταν.. Πίστεψε με.. Μπήκα πολλές φόρες σε πειρασμό.. Μα πάρα πολλές.. Δεν το έκανα τελικά. Όπως και να έχει είναι κλοπή. Ανεξαρτήτως τον σκοπό της..Ιδιοκτήτη δεν είδα πότε για να μπορέσω να του μιλήσω. Αυτό θα το έκανα. Αυτό τον χειμώνα το καναρίνι δεν είναι εκεί..

Από την μια είναι τόσα πολλά τα πράγματα και οι καταστάσεις που σε χρειάζονται,

Πάρα πολλά...Ατελείωτη η λίστα..Λερναία ύδρα..

Κάνουμε πολύ προσπάθεια να αναιρέσουμε τους εαυτούς μας και αλίμονό μας αν το καταφέρουμε.

+1 !
 
Αυτο ηταν ενα μικρο θαυμα! Μεσα απο τετοιες "μικρες"(ή και μεγαλες) κινησεις που χαριζουν ζωη καταλαβαινεις την εννοια της ανθρωπιας και τι παει να παει πραγματικη αγαπη και αφοσοιωση.Πολλα πολλα μπραβο αδερφε!
 
Back
Top