Γενικά Ποιο πουλι ειναι η Ντοβα;

Πολυ ομορφα ειναι, αλλα νομιζω οτι μοιαζουν περισσοτερο με τρυγονι η δεκαωχτουρα παρα με περιστερι. Θελω να ρωτησω αν πρεπει να τα εχουμε σε κλουβι η αν πρεπει να ειναι αμολημενα οπως τα περιστερια στον περιστερωνα και καποιες ωρες της ημερας ελευθερα να εξασκουνται.Αν γνωριζει καποιος-α ας μας δωσει φως...
 
Δεν εχω κάνει αναπαραγωγη Αρη. Τα έχω γυρω στις 10 ημερες. Τα έχω σε ένα μεγάλο κλουβί κήπου, μαζί με ένα ζευγάρι παραδείσια κι ένα ζευγαρι κοινα παπαγαλάκια. Γενικα ειναι πολύ ήσυχα και δεν θα τα έλεγα ιδιαίτερα ζωηρά και ενεργητικά πουλιά. Είναι όμως πραγματικά πολύ όμορφα.
 
Πολυ ομορφα ειναι, αλλα νομιζω οτι μοιαζουν περισσοτερο με τρυγονι η δεκαωχτουρα παρα με περιστερι. Θελω να ρωτησω αν πρεπει να τα εχουμε σε κλουβι η αν πρεπει να ειναι αμολημενα οπως τα περιστερια στον περιστερωνα και καποιες ωρες της ημερας ελευθερα να εξασκουνται.Αν γνωριζει καποιος-α ας μας δωσει φως...

Τα διαμαντοπερίστερα δεν τα αφήνουμε όπως τα περιστέρια. Είναι εντελώς διαφορετικά πουλιά παρά τις ομοιότητες που έχουν. Σε ευρύχωρη κλούβα σαν κοπάδι πιστεύω είναι η καλύτερη διαβίωση.
 
παιδια οι ντοβες ειναι σαν τη δεκαοκτουρα(το"σκαρι"τους) ειναι τα περιβοητα σπανιοτατα-"ανυπαρκτα"πουλια των ταχυδακτυλουργων!
αλλο ειναι η διαμαντενια ντοβα πουν ειναι ποιο μικρη απο ενα κοκατιλ στο μεγεθος και λιγο ποιο μεγαλη απο ενα κοινο καναρινι! Αυτες μπορειτε να τις βρειτε κυριολεκτικα παντου! ΝΤΟΒΑ ομως που η ζητηση γινετε μονο και μονο απο μαγους δεν υπαρχουν! Ειμαι ταχυδακτυλουργος και ο μονος που ασχοληθηκα-ταλαιπωρηθηκα-εξαντληθηκα για να βρω ακρη σε αυτο το απιστευτο ΠΡΟΒΛΗΜΑ που ειχαμε με τις ντοβες(δεν υπαρχουν-υπαρχουν αλλα ενα κοματι90ε,τι ειναι αυτο; Πρωτη φορα το ακουμε! Ααα! Εχουμε>και ενοουν τισ διαμαντενιες κλπ...)οποιος μαγος ενδιαφερετε(γιατι αλλος δεν προκειτε)θα χαρω να επικοινωνησει μαζι μου για να τον εξηπυρετησω! facebook antonis pandioras!

- Αυτόματη συγχώνευση post στις 13:03 - Το προηγούμενο post δημιουργήθηκε στις 12:58 -

δεν αμολιουνται για εξασκηση κλπ... Που ρωτα καποιος φιλος τα χασατε ουτε γεια αστειο(και οι διαμαντενιες)

μπορειτε να τις δειτε και στο youtube πατωντας love doves στο εξωτερικο τα εχουν ως κατοικιδια στην αμερικη δε τα αμολουν ελευθερα κατα δεκαδες στους γαμους ως εθυμο! Στην ελλαδα ειναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ανακεφαλαιωνουμε αλλο διαμαντενια ντοβα(διαμαντοπεριστερο)DIAMOND DOVES και αλλο ΝΤΟΒΑ(τα "περιστερια"των μαγων)στα ελληνικα η love doves στα αγγλικα η lachtauben-ringtauben στα γερμανικα! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Απλα ο κοσμος ακομα και του χωρου(petshops κτηνιατροι περιστεραδες κλπ) εχουν αγνοια της ντοβας(δικαιολογημενα)γιατι περα των ταχυδακτυλουργων για ολους τους αλλους ειναι ενα κυριολεκτικα αχρηστο πουλι! Για ντοβες εποικινωνηστε μαζι μου ειχα βαλει τηλ κ καποιοσ το εσβησε δεν γνωριζα-γνωριζω αν επιτρεπετε για αυτο η στο facebook antonis pandioras! Ευχαριστω!
 
αν μπορεις βαλε μας και φωτογραφιες απο τις ντοβες!

ακουγονται ενδιαφεροντα πουλακια!
 
εχω και εγω ενα ζευγαρι διαμαντοπεριστερα και ειναι πολυ ησυχα πουλια.φανταστειτε οτι βαζω το χερι μεσα και ερχονται και καθονται πανω μου.. Μου εχουν κανει αρκετα μωρα και μπορει να συνηπαρχουν σε μια κλουβα αρκετα μαζι... Ενας νεοσος τουσ οταν ηταν 13 ημερων κλοσουσε οπως ακριβως και οι γονεις το αυγο τους
 
Αγγελε θα προσπαθησω γιατι πρεπει να τα φωτογραφησω μονα τους και οχι μαζι μου σε παρασταση(που εχω τετοιες φωτο αλλα δεν διακρινονται καλα):)! Πολυ χονδρικα φαντασου μια λευκη δεκαοκτουρα η δες στο youtube love doves! Εχουν πολλα βιντεακια που τις βλεπεις πεντακαθαρα και λευκες και κανελι!
 
απαντηση στο ερωτημα τι τρωνε τα διαμαντοπεριστερα;

παιδια οτι και να τους βαλετε το τρωνε! Το ποιο κλασικο σιγουρα ειναι η παπαγαλινη! Απο κει και περα τρωνε τα παντα κυριολεκτικα! Ειμαι ταχυδακτυλουργος και εχω ΚΑΙ ΝΤΟΒΕΣ(οχι διαμαντενιες)συμπεριφερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο σε παρα πολλα θεματα εως σε ολα και γενικα ολα αυτα τα"δεκαοκτουροειδη"-"τριγωνοειδη" ειναι πανεμορφα πουλια αλλα ειλικρινα τα ποιο χαζα-αποβλακωμενα που υπαρχουν! Εκει οφειλετε και αυτη η απαθεια και η εκ γεννετης εξημερωση τους με τον ανθρωπο! Μονο για την τροφη τους μην αγχωνεστε ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ μανιωδως οτι δηποτε τροφη των ωδικων και μη πτηνων!φιλικα ταχυδακτυλουργος ΑΝΤΟΝΙΟ! 🙂
 
DOVES VIDEO

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
. εδω μπορειτε να δειτε τις ντοβες τα "περιστερια"των μαγων- ταχυδακτυλουργων! Εχω ντοβες λευκες και σε αλλα χρωματα!"περιστερια" λευκα ντοβες για ταχυδακτυλυργους μοναδικα στην Ελλαδα Παντιωρας Αντωνιος!
 
Παιδια εγω εχω ενα ζευγαρι ντοβες (διαμαντοπεριστερα). Είναι πολύ όμορφα πουλάκια. Μικρογραφια περιστεριου. Πολύ ήσυχα και γλυκουλια. Έγώ τα πήρα 25 ευρώ το ένα. Δεν ξερω αν υπάρχει διαφορά τιμής στην Αθήνα από την επαρχία.
Δεν τα ειχα ξαναδει παρα μονο προχθες σε δυο πετ σοπ. Εκαναν οντως 25 ευρω το ενα.
 
Back
Top