Ασθένειες Ποσες μερες πρεπει να χορηγειται το Pulmosan;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ό,τι λέει, έχει σχέση με τον κύκλο επώασης των αυγών των ακάρεων. Γράψε την ακριβή ημερομηνία σε κάποιο σημείο στο κλουβί μην την ξεχάσεις.
Φωτογραφία κοντινή, βάλε το "μάτι" της μηχανής ανάμεσα στα κάγκελα να βγει το ράμφος και τα πόδια χωρίς οπτικές παρεμβολές και ακούνητα τα χέρια σου :)
 
Αυριο να βγαλω για να μην την τρομαξω.. Ειναι και ομορφο παπαγαλακι, μπλε.. Και το ραμφος χαλιααα ☹
 
Αυριο να βγαλω για να μην την τρομαξω.. Ειναι και ομορφο παπαγαλακι, μπλε.. Και το ραμφος χαλιααα ☹
Βέβαια αύριο τώρα μην το ξυπνήσεις. Θα γίνει καλά αφού το φροντίζεις μην ανησυχείς
 
Μαρια δυσκολευομαι στο ανεβασμα των φωτογραφιων.. Νομιζω βρηκα αλλο τροπο. Οι φωτογραφιες ειναι καθαρες.
http://prntscr.com/39vag8

http://prntscr.com/39vaoc

http://prntscr.com/39vaxg

http://prntscr.com/39vb6n

http://prntscr.com/39vbzv

Δες και το ματι του..
 
επιμενω οτι η χορηγηση ειναι 2 σταγονες στο δερμα του σβερκου και επαναληψη παλι μετα απο 9 μερες! Στις 9 μερες εχουν εκκολαφτει τα "αυγα" των ακαρεων και ετσι σκοτωνονται και αυτα. Κανονικα θελει την ιδια θεραπεια και στα αλλα πουλακια που ειναι κοντα. Αν θες τη γνωμη μου θα ηταν προτιμοτερο να μην βαλεις σε αλλα πουλακια αν δεν εχουν εμφανη σημαδια οτι ειναι απαραιτητο. Αν χρειαστει τους βαζεις αργοτερα οταν και αν δειξουν σημαδια οτι εχουν ακαρεα. Αν ομως στο ιδιο κλουβι εχεις και αλλο πουλακι τοτε ναι θα κανεις και σε αυτο θεραπεια.
 
Ίσως επειδή το έχεις ήδη περιποιηθεί αρκετά, δεν είναι τόσο χάλια όσο το περίμενα από τις περιγραφές σου.
Συνέχισε λίγο το επιθόλ και στο μάτι πολύ προσεκτικά βάζε του με την χρήση μιας μπατονέττας μακιγιάζ καλύτερα που είναι σκληρή όχι των αυτιών που είναι μαλακό το βαμβάκι.
Αγόρασέ του και μία πέτρα σκληρή να τρίβει το ράμφος του εκτός από το σουπιοκόκκαλο. Μια χαρά θα πάει μην ανησυχείς. Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει προχωρημένο scaly face. Αυτό έχει μικρή προσβολή.
 
Είναι καλυτερα ναι. Την πρωτη μερα που την πηρα στα χερια μου ηταν χάλια. Το ράμφος με αγχονει. Επειδή θα τα κρατήσω. Αύριο μάλλον θα πάω pet shop. Τι να αγοράσω; Τι εχεις εσύ στους παπαγάλους σου; Παιχνίδια; Τι δίνεις; βιταμίνες; δεν θέλω να δω αλλά άρθρα, επειδή βλέπω πως αγαπάς τα πουλιά, σου έχω εμπιστοσυνη. Στις φωτογραφιες δεν φαίνεται το κάτω ράμφος. Δεν μπόρεσα το βγάλω. Στο κάτω δεν μπορω με τίποτα να βάλω epithol..
 
χα χα. Για να σου πω τι χρειάζεσαι πρέπει να μου πεις τι έχεις. Τι σπόρια χρησιμοποιείς, κυγοτροφές κτλ
 
Καλημερα... Το ραμβος του παπαγαλου ειναι καλυτερα απλα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να του αρχισω ξανα το epithol; Θελουν και λιγο τα ποδια
 
Καλημέρα Αριάδνη, χρόνια πολλά, Θα έλεγα να αφήσεις για λίγες μέρες χωρίς να του χορηγήσεις κάποιο φάρμακο να ξεκουραστεί και να συνέλθει και μέτα το ξεκινάς πάλι, αλλιως μπορεί να στρεσάρεται πολύ :) βέβαια μπορείς να πάρεις και κάποια γνώμη από τους υπόλοιπους :)
 
Γεια σου, εχει περασει μια βδομαδα. Δεν ειναι καλυτερα να "πολεμισω" την αρρωστια τωρα που τα πραγματα ειναι καλυτερα; Να μην αρχισω απο το μηδεν μετα.
 
Βάλε αλλά δεν χρειάζεται πια κάθε μέρα. Μάλλον τώρα με το μασάζ που θα του κάνεις, θα έχουν νεκρωθεί αυτά και θα φύγουν αμέσως. Βάζε 2-3 φορές την εβδομάδα μέχρι να κάνεις και την επανάληψη του πουλμοζάν και πιστεύω θα είναι εντελώς καθαρό.
 
Το σουπιοκοκκαλο δεν το χρησιμοποιουν.. Δεν ξερω γιατι. Αυτο δεν θα βοηθουσε στο να βελτιωσει το ραμφος της;
 
Θα το χρησιμοποιήσει. Μην αγχώνεσαι. Και το πρόβλημά της δεν είναι τόσο βαρύ.
 
Εσυ την ειδες μετα την θεραπεια. Εγω πριν γιαυτο αγχονομαι τοσο.. Το μπανιο βοηθα στο να φυγουν αυτα που εχουν νεκρωθει;
 
Όχι, όταν θα κάνεις την επάλειψη τα νεκρά θα μένουν στα χέρια σου. Μπόλικα χόρτα και θα στρώσει.
 
Σημερα εβαλα την δευτερη δοση απο το φαρμακο.. Θα περασω φωτο να δειτε το παπαγαλακι και το κλουβι χωρις τα παιχνιδια λιγο πριν το καθαρισω σχολαστικα.. Πειτε μου την γνωμη σας για το κλουβι, αν ειναι αρκετο για τα παπαγαλακια και την γνωμη σας για το ραμφος και τα ποδια του παπαγαλου..

http://prntscr.com/3i8o8b
http://prntscr.com/3i8om4
 
το κλουβί είναι πολύ ωραίο και πολύ άνετο γι' αυτό το ζευγαράκι.
Τα πόδια του φαίνονται καθαρά. Το ράμφος είναι πολύ μεγάλο; Μακραίνει μπροστά ή δεν βλέπω καλά; Αν είναι μακρύ θέλει κόψιμο
 
  • Like
Αντιδράσεις: vickyl
Back
Top