Ασθένειες Ποσες μερες πρεπει να χορηγειται το Pulmosan;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν το ειχα προσεξει.. Τωρα εκανα συγκριση τα δυο πουλια και του θηλυκου ειναι πιο μακρυ το ραμφος.. Δεν ξερω ομως αν ηταν παντα ετσι..
 
  • Like
Αντιδράσεις: vickyl
ποιο είναι πιο μακρύ; Το μπλε που έχει σκάλυ φέις;
 
Ε ναι. Αυτο ειχε παντα.. Ειναι πιο μακρυ.. Τωρα που με ρωτησες και κοιταξα ειναι πιο μακρυ σε σχεση με τον αλλο παπαγαλο. Αλλα δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι ομως..
 
Είναι αποτέλεσμα της αρρώστιας. Ή θα το κόψεις με ένα πενσάκι νυχιών προσεκτικά όχι πολύ βαθιά και τριγωνικά βέβαια σύμφωνα με την φορά του ή θα το λιμάρεις με μία χαρτόλιμα νυχιών πάλι. Εμένα με βολεύει το πρώτο γιατί η λίμα κάνει πολύ ώρα και αντιδρά το πουλί. Πρέπει να κοπεί γιατί το δυσκολεύει να τραφεί σωστά. Θέλει κι άλλες επαλείψεις με επιθόλ ακόμα
 
  • Like
Αντιδράσεις: vickyl
Να το κοψω; Μα Εγω; Και αν του κοψω πολυ και βγαλει αιμα;
 
Έχεις αυτό το εργαλειάκι που σου είπα; Αν το κοιτάξεις καλά, φαίνεται που θα το κόψεις. Για ασφάλεια προτίμησε να το κόψεις λίγο πιο κάτω. Δεν πονάει το πουλάκι, είναι το ίδιο όπως τα δικά μας νύχια. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει αίμα. Επίσης αυτό το επιπλέον μάκρος είναι αρκετά σαθρό και κόβεται εύκολα. Μην φοβάσαι.
 
Εχω νυχοκοπτη δικο μας.. Εχω και νυχοκοπτη που αγορασα για να κοψω του σκυλου μου.. Φυσικα απο φοβο μην κοψω πιο βαθεια δεν τα εκοψα.. Δεν μπορω να διακρινω που σταματαει το κρεας για να κοψω..
 
Το ράμφος δεν είναι όπως τα νύχια. Εξάλλου ένα τσικ θα το κόψεις. κόψε με νυχοκόπτη.
 
Θα το κανω αυριο τοτε αφου πρωτα κανω τον σταυρο μου.. Να κοψω ελαχιστα; Το ραμφος δεν εχει κρεας μεσα; Πως θα ξερω οτι μεχρι εκει πρεπει να κοψω; Θα ξαναμεγαλωσει;
 
Δεν έχει ούτε κρέας ούτε αγγεία. Δεν θέλουμε να ξαναμεγαλώσει. Αν ξαναμεγαλώσει θα το ξανακόψεις. ΛΙΓΟ θα το κόψεις να φτάσει στο κανονικό δεν θα το κοντύνεις. Θα καταλάβεις κοιτώντας το άλλο το υγιές. Ένα τσικ.
 
Καλησπέρα σας έχω ένα καναρίνι που έχει ακάρεα του έβαλα pulmosan σε πόσες μέρες θα δώ διαφορά
 
Καλησπέρα σας έχω ένα καναρίνι που έχει ακάρεα του έβαλα pulmosan σε πόσες μέρες θα δώ διαφορά
Έχεις δημιουργήσει νέο θέμα εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Έβαλα-pulmosan-σε-πόσες-μέρες-θα-δω-διαφορά.28384/
Υπάρχουν μάλιστα και οι πρώτες απαντήσεις.
Ας συνεχίσουμε μόνο εκεί τη συγκεκριμένη κουβέντα μας.
 
Back
Top