Περίεργο. Κανονικά σήμερα έπρεπε να έκανε το δεύτερο αβγό. Έχεις κάνει διατροφική προετοιμασία;καλημερααα... Περιμενω το δευτερο αυγολακι τιποτα δεν ηρθε..
η καναρα κλωσσα το ψευτικο αυγο!
Κάποιες φορές, σε κάποια πουλιά στην πρώτη ωοτοκία της χρονιάς μπορεί να παρατηρηθεί από μιας μέρας διακοπή στην ωοτοκία, στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι και παύση της ωοτοκίας.Περίεργο. Κανονικά σήμερα έπρεπε να έκανε το δεύτερο αβγό. Έχεις κάνει διατροφική προετοιμασία;
μπορεις να μου το ξαναστηλεις την διατροφικη προετοιμασια; Γιατι εγω ειδα ορισμενες ιστοσελιδες και εκανα αλλα δεν θα ειναι σωστη η διατροφη! το φανταζομαι...☹!Περίεργο. Κανονικά σήμερα έπρεπε να έκανε το δεύτερο αβγό. Έχεις κάνει διατροφική προετοιμασία;
Πρεπει να διαβασεις προσεκτικα το ποστ Νο2.
ποιο ποστ Νο2 να διαβαζω;
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και θα σου λυθούν όλα σου τα ερωτήματα
Πιθανά προβλήματα στην αναπαραγωγή καναρινιών
Σίγουρα θα πρέπει να διαβάσεις το Ζευγάρωμα καναρινιών αλλά και το Αναπαραγωγή καναρινιών και Ζευγαρώστρες
Τα αφήνεις όπως είναι τουλάχιστο για μερικές μέρες.τι πρεπει να κανω θα τα χωρισω ή θα τα αφησω οπως ηταν...;
λοιπον πειτε μου την συνταγη ακριβως την διατροφικη προετοιμασια... (αφου εδωσα οτι λεει τα ποστ και φοβαμαι μην εχω παλι αποτυχια) απλα πειτε μου μονο λιγα λογια!
Οκ τα ειχα κανει αυτα οταν τα ειχα χωρισμενα με κρατησε 3 βδομαδες το χωρισμα κι μετα οταν ειχαν ερωτικη επαφη την εβγαλα την χωριστρα και συνεχεια μεχρι τωρα αυτο! Ευχαριστω πολυ @Panagiota.Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;
Σωστά... κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ..Βασικα δεν θα το βγαλω καθολου ας κανει οτι θελει δεν θα πειραξω τιποτα μονο να ταιζω και να ποτιζω φυσικα να τα καθαριζω...
Αυτο εκανα κι εγω αλλα τα επαιξε το ιντερνετ... σε ευχαριστω πολυ την ειδοποιηση σου...Αν θες να κάνεις παράθεση το όνομα κάποιου μέλους... Πατάς πρώτα @ και κολλητά το όνομα...
Καλημερα... Τα ειχα εξω μετα απο 2 μερες ειχα πανικος δεν τα ξαναβγαζω εξω οταν λειπω ή οταν κοιμαμαι (το απογευμα οταν πεσει ο ηλιος τα σκεπασω με μια πετσετα και το πρωι στις 6"30 που σηκωνομαι τα ξεσκεσπασω γιατι φοβαμαι τα αρπακτικα αλλα ηρθαν περιστερια και δεκαοκτουλες και το βραδυ μια μικρουτσικη κουκουβαγια) διατροφη δινω οτι εχει μηλο αυγο σπορους νερο και τιποτα αλλο... εδωσα μπροκολο αλλα δεν τα τρωνε με τιποτα!@ΑΝΤΙΝΟΟΣ αρχικά ψυχραιμία!
Πες μας σε παρακαλώ πολύ, άλλαξες το περιβάλλον στο οποίο τα είχες; Τι διατροφή τους παρέχεις;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας