Καλημερα @maria p Παντα μεσα τα εχω γιατι ηρθαν αρπακτικα και δεν θελω προβληματα! Λοιπον τα εχω διπλα στο παραθυρο κι μπορω να ανοιγω το παραθυρο να μπει καθαρος αερας! Ολα καλα ειναι οπως ειναι!Τελικά μέσα συνεχώς είναι τα πουλάκια; Ή μέσα-έξω;
Στα ρεύματα αέρα! Μπορεί να σου κρυώσουν δίπλα στο παράθυρο!λοιπον τα εχω διπλα στο παραθυρο κι μπορω να ανοιγω το παραθυρο να μπει καθαρος αερας!
οχι δεν τα χτυπαει ο αερας στα καναρινια μου ειναι πισω απο το παραθυρο ενω ο αερας παει στα ντουλαπια μου μονο! ενω εξω κανει ζεστη τα εχω ανοικτα οταν θα εχει κρυο θα τα κλεινω!Προσοχή μόνο:
Στα ρεύματα αέρα! Μπορεί να σου κρυώσουν δίπλα στο παράθυρο!
Δεν είναι ότι δεν τα βλέπει, απλά δεν της αρέσει το υλικό για να φτιάξει τη φωλιά της και να εναποθέσει τα αυγουλάκια της, οπότε ξεπουπουλιάζεται γιατί προτιμάει τα φτερά της. Τι είδους νήματα της έχεις δώσει;η καναρα σημερα το πρωι βγαζει τα φτερα της και φτιανχει την δευτερη φωλια ενω δεν περνει νηματα που αγορασα και μετα απο λιγη ωρα περνει νηματα ειναι σοβαρο γιατι να ξεπουπουλιασει τα φτερα της ενω δεν βλεπει νηματα..;
Άμεσα ανέβασε κάποια φώτο γιατί έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνουμε τίποτα...κι ενα αλλο γιατι γκρεμεται ο κωλος της προς τα κατω λες να εχει αυγο μεσα μετα απο πρωτη φωλια;
το θεμα δεν μπορω να ανεβασω καμοια φωτο γιατι οι εικονες ειναι σφαλματα.. Δεν ξερω γιατι...; Τα νηματα τα ειχα παρει πριν κανα μηνα οταν εφτιαξε την πρωτη φωλια ακομη τα εχω! Δεν εχει κανενα προβλημα απλα τωρα αυτη η στιγμη περνει νηματα και λιγα φτερα στην φωλια οποτε φοβαμαι μην ξεπουπουλιαζει ολα τα φτερα της!Άμεσα ανέβασε κάποια φώτο γιατί έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνουμε τίποτα...
φυσικα δικα της ειναι αφου η καναρα ειναι κατασπρη κι λιγο κιτρινο (σε ενα σημειο) ενω ο αρσενικος ειναι ολοκιτρινος αρα τα φτερα που ειδα ειναι ασπρα! Μη χειροτερα να ακουσω το θανατο τα μικρα (χτυπαω ξυλο στο τραπεζι)! (θα σας ενημερωσω αργοτερα το απογευμα αμα ξεπουπουλιασει παλι η θυλικια μου! Μεχρι τωρα μαζευει μονο νηματα!Είναι σίγουρα δικά της τα φτερά;.
@alicedros ειναι νηματα (πως μπορω να εξηγιζω) σαν σπαγγος λινατσα σε φυσικο χρωμα απο ετοιμο κουτακι στα πετ το πηρα. Τι είδους νήματα της έχεις δώσει;.
Κάνε τον κόπο και βάλε μέσα στο μείγμα και λίγο βαμβάκι σε μικρές ποσότητες μήπως της αρέσει περισσότερο. :)@alicedros ειναι νηματα (πως μπορω να εξηγιζω) σαν σπαγγος λινατσα σε φυσικο χρωμα απο ετοιμο κουτακι στα πετ το πηρα
Πάντως αυτό είναι ανησυχητικό... Κρέμεται από πίσω της ακόμα κάτι;γιατι γκρεμεται ο κωλος της προς τα κατω λες να εχει αυγο μεσα μετα..?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας