Καλησπέρα σε όλους, να ξεκαθάρίσω κάτι τελευταίο και θα το κλείσω το θέμα τουλάχιστον προσωρινώς μέχρι να ξαναπάω και να ρωτήσω περισσότερα.. Εγώ πήγα τα παπαγαλάκια μου για έναν τυπικό έλεγχο. Έφτασαν 1,5 έτους το καθένα κι είπα ότι θα ήταν καλό να τσεκαριστούν να δούμε που βρισκόμαστε.. Δεν είδα κανένα σύμπτωμα ασθενείας ούτε έχω εμμονές με αρρώστειες κλπ.. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είναι καλά και μέχρι εκεί. Πήρα 2 πάρροτλετ γιατί λείπω ώρες από το σπίτι ώστε να έχει το ένα παρέα το άλλο, μένουν σε τεράστιο κλουβί για να έχουν ελευθερία κίνησης και ασχολούμαι με το τακτικό και σχολαστικό πλύσιμό του, την επώνυμη καλή τροφή τους, τις αλλαγές νερού, το μπανάκι τους κλπ. Ό,τι περνάει από το χέρι μου το κάνω. Για το τσεκ απ τους αποφασίσαμε να τα πάω σε επώνυμο πτηνιατρείο ακριβώς για να έχουν τον καλύτερο δυνατό έλεγχο. Δεν τα πήγα φοβισμένη ότι νοσούν κλπ.. Την κουβέντα δλδ για τις ενέσεις δε τη φέραμε εμείς στο γιατρό αλλά ο γιατρός σ, εμάς. Επειδή λοιπόν ακριβώς κατάλαβα την επικινδυνότητα γι, αυτό και ρώτησα εδώ πριν προβώ σε ο,τιδήποτε. Αφού λοιπόν είστε όλοι αντίθετοι σας εμπιστεύομαι και εδώ θα, μαστε να τα ξαναπούμε:)