Τα φτερακια που κοβονται δεν μεγαλωνουν, αντικαθίστανται στην πτερορροια.
χόνια πριν έφυγε το κοκατηλάκι μου( πλήρως εξημερωμένο) από το μπαλκόνι μου κι από ρετιρέ που μένω πέταξε στο απέναντι διαμέρισμα κι απ, το απέναντι διαμέρισμα έφτασε στην ταράτσα κι εξαφανίστηκε.. Αυτό δε θα, χε συμβεί αν ήταν κομμένα τα φτερά του..
Μου φαινεται πολυ υπερβολικο αν εχουμε στην κατοχη μας παπαγαλο για μεγαλο διαστημα να αρρωστησει απο ψιτακκωσηκαι το οτι μεταδιδεται απο τις ψειρες τραβηγμενο δεν ειναι;
Ναι και εγω φυσικα δεν εχω λογο να κακολογήσω την δουλεια της απλα μιας και ειδα το ποστ ειπα να γραψω την εμπειρια που εχω ακουσει για την γιατρο, το καλο ειναι οτι υπαρχει ενημερωση στο θεμα.Καλησπέρα Ελένη, το είχα δει το μήνυμά σου αλλά δεν πολυμπαίνω λόγω δουλειάς. Έμαθα κι εγώ αργότερα ότι ενώ ρωτήθηκε ο γιατρός αν υπάρχει κάποιο τεστ προκειμένου να διαπιστώσει κάποιος ότι ο παπαγάλος του έχει ψιττάκωση η απάντησή του ήταν Όχι ενώ προφανώς υπάρχει. Καλό είναι λοιπόν που υπάρχει το forum και μαθαίνουμε και 5 πράγματα παραπάνω:) Δε μου αρέσει να κρίνω τη δουλειά κανενός οπότε δε σχολιάζω περαιτέρω. Θα πω μόνο ότι λυπάμαι για τη Μπέλλα
Πότε ήταν η πρώτη σας επίσκεψη στη γιατρό;Καλησπέρα και από εμένα, άργησα να το διαβάσω το θέμα απλά να επισημάνω ότι στην πρώτη μου επίσκεψη στη συγκεκριμένη γιατρό σε σχετική ερώτηση για την ψιττάκωση που της έκανα, με είχε ενημερώσει ότι οι συγκεκριμένες ενέσεις ήταν για την θεραπεία της ψιττάκωσης και όχι για την πρόληψη. Σε εμένα ήταν κατηγορηματική ότι ΔΕΝ υπάρχει λόγος να την κάνουμε γιατί εκτός από το ότι ήταν περιττή στην περίπτωσή μας, ήταν και κοστοβόρα είναι και χρονοβόρα.
Πότε ήταν η πρώτη σας επίσκεψη στη γιατρό;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας