Ασθένειες Πρασινιζει το πτερωμα απο την πολυ πρασιναδα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης POTISO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ρόδος
καλησπερα σε ολους.
η ασπρη μου καναρα, περναει πτεροροια εδω και 15 ημερες. επιδη της δινω pterofaine και βιταμινες και πρασιναδα καθε μερα. το μαρουλι ειδικα το της αρεσει παρα πολυ.. υπαρχει περιπτωσει να βγαλει πρασινες τριχες; λογικα γελατε... Δειτε λιγο τις φωτογραφιες και πειτε μου... Δεν ειναι λερωμενη γιατι και τις εβαλα και εκανε μπανιο και δεν καθαριζει.. Πριν ηταν κατασπρη...
φιλικα

Πανος

καλησπερα σε ολους.
η ασπρη μου καναρα, περναει πτεροροια εδω και 15 ημερες. επιδη της δινω pterofaine και βιταμινες και πρασιναδα καθε μερα. το μαρουλι ειδικα το της αρεσει παρα πολυ.. υπαρχει περιπτωσει να βγαλει πρασινες τριχες; λογικα γελατε... Δειτε λιγο τις φωτογραφιες και πειτε μου... Δεν ειναι λερωμενη γιατι και τις εβαλα και εκανε μπανιο και δεν καθαριζει.. Πριν ηταν κατασπρη...
φιλικα

Πανος

Συνημμένα

• 06032009200.webp
    06032009200.webp
    14,6 KB · Προβολές: 71
  • 06032009204.webp
    06032009204.webp
    16,3 KB · Προβολές: 79
φιλε μου το πρασινο ειναι απο το μαρουλι μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα :)

Δεν έχει τόσο σημασία οτι λερώθηκε απο αυτό το πράσινο χρώμα,όσο
οτι δήνεις το μαρούλι πολύ βρεμένο. Δεν το στεγνώνεις καθόλου.
Οταν το κάνεις αυτό(είναι λάθος) θα έπρεπε τουλάχιστον να καθαρίζεις
τις πατήθρες κάθε μισή ώρα, μέχρι να καταναλωθεί το μαρούλι.
Προσπαθόντας να καθαρίσει την μύτη του στην πατήθρα, αναμειγνύει
την πρασινάδα, την υγρασία και τις όποιες ακαθαρσίες έχει μεταφέρει
εκεί προηγουμένως. Δημιουργεί μια εστία βρομιάς που τα αποτελέσματα
τα μεταφέρει στο πτέρωμα, αλλά το βασικότερο, δεν αποκλείεται και να τα
καταπίνει.Αλλες φορές, τις περισσότερες χωρίς επιπτώσεις, αλλά και κάποια στιγμή
θα το πληρώσει αρρωσταίνοντας.

ναι πολυ σωστα, βρεγμενο το δινω το πρωι και οτι εχει απομεινει(συνηθως τιποτα) τα αφαιρω το μεσημερι. Να το μειωσω καθολου ή συνεχιζω κανονικα πρασιναδα αλλα στεγνη;

Πάνο να του δήνεις πρασινάδα αλλά οχι πάρα πολύ μαρούλι γιατί καμιά φορά προκαλεί ευκήλια δήνετου καλήτερα τσόχους πρόκολο ραδίκι μήλο, σε λίγο καιρό θα βγεί και η γλυστρήδα που θα του αρέσει πάρα πολύ!

Φιλικά
Χαρίτου Πίτσα
AL 173

Back