Irene V
PB New Member
Δεν εχει συνελθει Μαρια μου. Η ιδια κατασταση ακομα κ μετα την αντιβιωση..Δώσε του λίγο ζαχαρόνερο να σταθεί κάπως στα πόδια του. Και πες μας συνήλθε έστω και λίγο;
Όχι φαγητό, άστο τώρα.
Δεν εχει συνελθει Μαρια μου. Η ιδια κατασταση ακομα κ μετα την αντιβιωση..Δώσε του λίγο ζαχαρόνερο να σταθεί κάπως στα πόδια του. Και πες μας συνήλθε έστω και λίγο;
Όχι φαγητό, άστο τώρα.
Ειναι των 5 ml..Και η κατάσταση συνέχεια χειροτερεύει; Δεν είδες καθόλου φως; Το φάρμακο καλύτερα να το φτιάχνεις επί τόπου σε μικρότερη κλίμακα. Γιατί μένοντας στην ποτίστρα με τις θερμοκρασίες αυτές αλλοιώνεται. Πόσα ml είναι η σύριγγα που έχεις;
Πολύ πολύ πιθανόν.Εκτος και αν κολλησε κατι απο πουλακια που πλησιαζαν το κλουβι της οσο ηταν εκτος σπιτιου.
Αυτό ήταν το πιθανότερο Ειρήνη. Χωρίς εξετάσεις για να κάνεις στοχευμένη θεραπεία, οι πιθανότητες να πετύχεις τη σωστή μένουν στην τύχη. Εάν έχεις την πολυτέλεια να ξεκινήσεις νωρίς τους πειραματισμούς, οι πιθανότητες αυξάνονται καθώς οι πιο γνωστές ασθένειες καλύπτονται με τέσσερα πέντε φάρμακα. Η ταλαιπωρία του πουλιού βέβαια είναι μεγάλη, αλλά είναι μεγαλύτερες και οι πιθανότητες.αφου δεν εχει καμια βελτιωση με την αντιβιωση
Αν μπορείς να την έχεις συνεχώς αγκαλιά, να της δίνεις δύναμη να την χαίδευεις.. Μην νομίζεις το καταλαβαίνουν! Αν μπορείς να την ταίσεις θα της δώσει αρκετή δύναμη! Ηρωίδα είναι πάντως!Την πήρα στο χέρι μου κ δεν ξέρω πως βρίσκει τη δύναμη κ παίζει με το βραχιόλι μου..
Δυστυχώς με μία αντιβίωση ευρέος φάσματος όπως η Aviomycine δεν μπορείς να τα νικήσεις όλα.. Μπορεί να έχει μύκητες, ή βακτήρια ή κάτι άλλο και η αντιβίωση αυτή να μην κάνει απολύτως τίποτα. Για αυτό είπαμε εξαρχής ανάλυση κοπράνων αν είναι εφικτό.. ☹Αρα η αντιβιωση δεν εχει κανει δουλεια, ετσι;
Η Baytril είναι βάρια αντιβίωση.. Και χωρίς να ξέρεις τι έχει και αν τελικά θα της κάνει καλό δε ξέρω κατά πόσο είναι καλή ιδέα να της δώσεις...Τωρα ειναι πολυ αργα για να ψαξω να της βρω baytril ε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας