Γενικά Πριν λίγο έφυγε ο zako μου από την εξωτερική κλούβα

Σας ζητώ συγνωμη που σας ζαλιζω... Οτι χρειαστει απο θεμα χρηματος γιαυτό το θέμα θα το δωσω ειμαι πολυ θυμωμένος με το ολο θεμα.
Προσωπικά δεν με ζαλίζεις καθόλου...
Το θέμα για εμένα είναι η μάρτυρας, αυτή δηλ που σου ομολόγησε πως τον είδε να πυροβολεί... Θα καταθέσει;
 
Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς παραπάνω.
Άστον να τον τιμωρήσει η δικαιοσύνη για την κατοχή και προσπαθήστε και οι 2 να ηρεμήσετε.
Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προσθέσεις περισσότερο άγχος στη ζωή σου.
 
Νομιζω οτι εχεις δικιο ας κανει οτι θελει με τη φιλοζωικη και τη κατοχη του οπλου απο μενα μυνησεις και δηκαστηρια δεν θα αλλαξουν κατι το μονο που θα φερουν αυτες οι κινήσεις ειναι αγχος στεναχωρια τρεξιμο και εξοδα.. Αυριο παω να αποσυρω τη μυνηση και μετα ας τρεχει αυτος ετσι και αλλιως το γκριζακι μου παει δεν λογο για τρεξιμο...
 
Καλησπέρα Στράτο! Κατέληξε σε τραγωδία η περιπέτεια σας. Τι να πω... Πολύ κρίμα και άδικο... Με θλίβει πολύ... 😪😦
Είχε εναλλαγές συναισθημάτων. Στενοχώρια και απελπισία για την απόδραση και την απογοητευτική αναζήτηση του, ανακούφιση και ελπίδα για την εν τέλει εύρεση και αγωνία για την ανάρρωση του. Και διαβάζοντας το θέμα, θεωρώντας ότι η ιστορία θα έληγε στα τελευταία συναισθήματα και γεγονότα και ότι ο παπαγάλος θα ανέρρωνε, δυστυχώς μας ανακοινώνεις το μοιραίο. Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι σε καταλάβαινα, διότι ο τρόπος που συνέβη ήταν βίαιος και φριχτός. Επιεικώς απαράδεκτοι αυτοί που το πυροβόλησαν. Με εξόργισαν. Το μόνο για το οποίο σε συναισθάνομαι είναι ότι ξεψύχησε το πλάσμα που αγαπούσες και φρόντιζες. Να έχεις δύναμη να ξεπεράσεις το θλιβερό συμβάν. Πολύ φιλικά!
 
Back
Top