Ασθένειες Προβλημα με τη φωνη καναρινιου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης latino
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

latino

PB New Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΚΡΥΩΜΕΝΟ Η ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Τι ακριβώς σημαίνει το Πιθανων αρσενικό; Δεν είσαι σίγουρς για το φύλο του; Ποσο καιρό το έχεις; Παρουσιάζει κάποια άλλα συμπτώματα;Θα ήταν πολύ βοηθητικές οι απαντήσεις σου στα παραπανω ερωτήματα, προκειμένου να σου δωθούν οι κατάλληλες απαντήσεις...

Δώσε μας κάποιες πληροφορίες πρώτα. Την ηλικία του και γιατί λές πιθανων αρσενικό δεν είσαι σίγουρος;

Δελτίο περιγραφής φυσικής - κλινικής κατάστασης του πουλιού
Δες αυτο.. Θα μας βοηθησεις ολους!

ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΦΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΩΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ηλικία Πουλιού:3
Φύλο:ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Χώρος Εκτροφής (εσωτερικός ή εξωτερικός): ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΝΤΑ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΦΥΣΑΪ
Θερμοκρασία Χώρου:
Ημερομηνία Απόκτησης του Πουλιού:ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ
Ημερομηνία Εμφάνισης Συμπτωμάτων: ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ
Διατροφή:ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΥΓΟ,ΜΗΛΟ
Αξιολόγηση Περιττωμάτων: ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Αναπνοή (συριγμοί, δύσπνοια κλπ):ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Κινητικότητα:ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Τρέφεται Κανονικά:ΝΑΙ
Συμπτώματα (αναλυτική περιγραφή):ΦΩΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ
Προηγηθείσα Θεραπεία:ΤΙΠΟΤΑ
Καραντίνα (έχει τεθεί ή όχι):ΟΧΙ
Παρατηρήσεις:

Η περιγραφή δείχνει ΆΚΑΡΙ της τραχείας.
Η θεραπεία συνήθως γίνεται με Ιβερμεκτίνη. Pulmosan Anti-windpipemite

Για σας και παλι και συγνωμη πηγα σε 3 πετ και κανενας δεν το εχει αυτο το φαρμακο της bogena (Pulmosan anti-windpipeminte) τι να κανω απο πού μπορώ να το βρώ. ευχαριστώ.

Θα πας και εγω εφαγα ολη την πολη. Παρε και κανα τηλεφωνο να τους ρωτησεις πριν πας 2310489070 Quiko

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν είναι ακαρι της τραχείας νομίζω θα πρέπει να αναπνέει και βαριά το πουλί, να βήχει και να ακούγεται ήχος με την αναπνοή του. Ισχύουν όλα αυτά; Και αν ναι έχει τα συμπτώματα το συγκεκριμένο πουλί; Μήπως υπάρχει και η πιθανότητα να μην είναι ακάρι. Από όσα έχουν γραφτεί εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε για το αν είναι αρσενικό. Το πουλί ο latino το έχει 5 μήνες και όχι από παλιά οπότε δεν το έχει ακούσει ποτέ να κελαηδάει. Μη το φορτώσουμε τζάμπα με θεραπεία και τελικά δεν έχει τίποτα!

Back