Αναπαραγωγή Προετοιμασία αναπαραγωγής για Gouldian

Είμαι ευτυχής να ακούσω αυτή την είδηση. Χαίρομαι που η Kimberly επέστρεψε στην φωλιά. Φαίνεται ότι είναι σοβαρά για τα αυγά.
 
Τα αυγά τα αφαίρεσα δεν κοιμάται στη φωλιά τη νύχτα και μετά το σοκ από τον προχθεσινό σεισμό δεν νομίζω ότι θα καθόταν.
 
Λυπάμαι που ακούω τα άσχημα νέα, Κωνσταντίνε. Ελπίζω σε επιτυχία στο μέλλον.
 
Τα αυγά τα αφαίρεσα δεν κοιμάται στη φωλιά τη νύχτα και μετά το σοκ από τον προχθεσινό σεισμό δεν νομίζω ότι θα καθόταν.

Κωνσταντινε τα αυγα τα ανοιξες;Ειχε σχηματιστει τιποτα;
 
Κωνσταντινε τα αυγα τα ανοιξες;Ειχε σχηματιστει τιποτα;
Νομίζω ότι τρία ήταν γόνιμα χωρίς να είμαι σίγουρος. Έκανα παραβολή με τη βοήθεια μιας δημοσίευσης με φωτογραφίες στο φορουμ.
 
Λοιπόν μια επισκόπηση μιας και το θέμα μου κλείνει εδώ. Στην πρώτη γέννε έκαναν τέσσερα αυγά τα οποία εγκατέλειψαν μετά από από δύο ημέρες από το τέταρτο αυγό. Μετά από μια εβδομάδα ήρθε η δεύτερη γέννα όπου έκαναν έξι αυγά και τα έκλοθαν κανονικά. Δύο ημέρες μετά το έκτο αυγό η θυλική αποφάσησε να κοιμηθεί στη φωλιά και να πάρει στα σοβαρά το κλώσημα αλλά ένα μικρός σεισμός την τρόμαξε βγήκε από τη φωλιά και δεν ξαναμπήκε. Μετά ήρθε και η τρίτη γέννα πάλι έξι αυγά αλλά ο αρσενικός δεν την άφηνε να μπει στη φωλιά και άρχησε να βγάζει υλικό από αυτή. Την επόμενη μέρα τα εγκατέλειψαν. Τώρα το κλουβί το έχω στο μπαλκόνι. Προχθές με μια απροσεξία μου και ενω καθάριζα το κλουβί ο αρσενικός μου έφυγε δυστηχώς και είμαι σε αναζήτηση νέου.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ειδοποίηση.☹
 
Κωνσταντίνε, κάθε εμπόδιο για καλό. Μη απελπίζεσαι. Απόλαυσε τις διακοπές σου και όταν με το καλό επανέλθεις στους κανονικούς ρυθμούς ξεκίνα την αναζήτηση νέου αρσενικού. Αντώνης
 
Δεν απελπίζομαι καθόλου. Έμαθα πολλά όλο αυτό το καιρό παραστηρώντας τα. Ευχαριστώ.
 
Back
Top