Κωνσταντίνε καλημέρα. Η συμπεριφορά που περιγράφεις είχαν τα δικά κου πέρυσι. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ηλικία (ωριμότητα) παίζει σημαντικό ρόλο. Τα δικά σου είναι χρονιάρικα ή ποιό μικρά; Η θηλυκιά είναι πρωτάρα;
Κωνσταντίνε καλημέρα. Η συμπεριφορά που περιγράφεις είχαν τα δικά κου πέρυσι. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ηλικία (ωριμότητα) παίζει σημαντικό ρόλο. Τα δικά σου είναι χρονιάρικα ή ποιό μικρά; Η θηλυκιά είναι πρωτάρα;
Ας θεωρήσουμε ότι το θηλυκό είναι εντάξει. Με το περιβάλλον που τα διατηρείς τι γίνεται; Τα έχεις συνέχεια στον ίδιο χώρο ή τους αλλάζεις πχ τα βγάζεις έξω, τα σκεπάζεις το βράδυ, κτλ. Τα ενοχλείς τακτικά ή όχι; Η φωλιά που χρησιμοποιείς τι είναι; Στα δικά μου που, όπως ανέφερα, είχαν την ίδια συμπεριφορά πέρυσι χρησιμοποίησα φωλιά για παπαγαλάκια (ξύλινο κουτί ορθογώνιο παραλληλόγραμο όπου στη μία άκρη ήταν η είσοδος της φωλιάς). Φέτος που πάνε όλα καλά την είχα έγκαιρα διαμορφώσει σε κύβο.
Ισως το να τα σκεπάζεις το βράδυ θα πρέπει να το αποφύγεις. Δοκίμασέ το ώστε να δεις τις αντιδράσεις των πουλιών.
Kωνσταντινε γιατι δεν κανεις αυτο που κανουν οι περισσοτεροι;Να παρεις κι ενα ζευγαρακι:D society finch να βαζεις σ αυτα τα αυγα.
Θα πρότεινα να μην καλύπτεις το κλουβί τα βράδυα για κάποιο χρονικό διάστημα. Παντως φαίνεται ότι όλα πάνε καλά.
Αυτό είναι καλή είδηση, Κωνσταντίνος! Ελπίζω για την επιτυχία αυτή τη φορά.
Κωνσταντίνε τα πράγματα πάνε καλά. Προτείνω να σταματήσεις να κοιτάζεις τη φωλιά... όσο δύσκολο και να είναι. Αντώνης
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας