Επίσης μόλις τελειώσει η κατασκευή θα ήθελα να μας πεις και κόστος αν θες...
Όσον αφορά το κοτετσόσυρμα που έβαλες (αν είναι τέτοιο, διότι δεν μπορώ να το δω καλά), θα σου έλεγα ότι θα ήταν καλύτερο, ασφαλέστερο, να είχες χρησιμοποιήσει κουνελόσυρμα αναλόγως βεβαίως του εύρους του βρόγχου και του πάχους του σύρματος.
Πόση είναι η απόσταση σύρματος από τα κλουβιά; Χωράει να μπει πόδι ή ράμφος π.χ. καρακάξας;
Τέλεια! Σ ευχαριστώ πολύ!το κόστος είναι στα 25 ευρώ
Νομίζω είναι προστατευμενα..Οι αποστάσεις επάνω και εμπρός είναι αρκετά μεγάλες, περίπου 20 πόντοι...
Στα πλαϊνά είναι πολύ μικρότερες καμια 10ρια πόντοι
Πολύ σωστά! Και αυτό είναι μονωτικο! Απλά δε ξέρω αν κόβει τον αέρα. Εγώ με το πλεξιγκλας είμαι πολύ ικανοποιημενη. Δλδ μπορεί να φυσάει αλλά μες την κλούβα δεν τα πιάνει καθόλου!Επίσης, σκέψου για το κρύο, να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαστικό με τις φουσκίτσες αέρα που βάζουν στις συσκευασίες εύθραυστων υλικών. Νομίζω ότι είναι πιο μονωτικό.
Ευχαριστώ πολύ!Από τα Jumbo στα 9,90 ευρώ χωρητικότητας 2 κλουβιών...
Ενώ στα Praktiker υπήρχαν αντίστοιχα χωρητικότητας 3 κλουβιών στα 19,90 ευρώ...
Ειδα την κατασκευη και ετρεξα στο jumbo να το παρω.Ευχαριστώ πολύ!
Λογικό τέτοια εποχή, ούτε εσύ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πιθανότατα το φθινόπωρο θα το ξανά φέρουν.Ειδα την κατασκευη και ετρεξα στο jumbo να το παρω.
Μου ειπαν οτι δεν το φερνουν αλλο.
που αλλου μπορω να βρω το μινι φυτοριο;
Πιγα το πρωι στα praktiker αλλα ουτε εκει το βρικα.
Ατυχια γιατι ειναι ωραια κατασκευη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας