Μακάρι να είναι έτσι. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά το πουλάκι.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τον προσεξει οπως εσυ.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μακάρι να είναι έτσι. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά το πουλάκι.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τον προσεξει οπως εσυ.
Έτσι είναι. Το σημαντικό είναι να είναι καλά το πουλάκι. Σε ευχαριστώ Γιώργο.Ζωή, για να είμαι εντελώς ειλικρινής, αρχικά πίστεψα λόγω τίτλου ότι από τα ακάρεα και τα φάρμακα ο Σελίμ... Να σου πω ότι λίγο ανακουφίστηκα που τουλάχιστον είναι ζωντανός.
Οταν κατι συμβαινει ξαφνικά, δεν σκεφτεσαι οπως τωρα εκ του αποτελεσματος! Ειναι και θεμα χαρακτηρα!Δηλαδή αν το πήγαινε σε pet θα πήγαινε σήμερα και θα του έλεγε δώσε πίσω το πουλί;
Κι εγώ κύριε Γιάννη δεν έβρισκα όλη την ημέρα τα κατάλληλα λόγια για να το βγάλω από μέσα μου.Θύμωσα και δεν μπορώ να βρω τα κατάλληλα λόγια και θα το αφήσω ασχολίαστο...
Ναι, μόνο που ο συγκεκριμένος, δεν έχει χαρακτήρα... Δυστυχώς! ( Στον άνθρωπο που τον ζήτησε πίσω αναφέρομαι φυσικά).Οταν κατι συμβαινει ξαφνικά, δεν σκεφτεσαι οπως τωρα εκ του αποτελεσματος! Ειναι και θεμα χαρακτηρα!
Δεν ξέρω αν είχα το δικαίωμα να μην το δώσω πισω. Ίσως αν δεν ήμουν σε άλλη χώρα και μόνη να είχα αντιδράσει με πολύ άσχημο τρόπο.Ζωή νομίζω ο,τι μπορούσες να αρνηθείς να τον δώσεις.
Μου είπε ότι νοίκιασε ένα υπόγειο εδώ κοντα. Θα πάω σε λίγες μέρες να του βάλω την επαναληπτική σταγόνα για τη θεραπεία του.
Ακριβώς αυτό ένιωσα κι εγώ. Ότι τιμωρηθηκα. Χωρίς να με γνωρίζουν, μου τον αφησαν χαρούμενοι που είχαν λύσει το πρόβλημα τους. Χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο.Η συμπεριφορα του θυμιζει ατομο που θελει να τιμωρισει κ οχι να ευχαριστησει για την εξυπηρετηση!
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις μπροστά.:)Ακριβώς αυτό ένιωσα κι εγώ. Ότι τιμωρηθηκα.
Η Ζωη νοιαζεται για τον Σελιμ κ σκεφτεται συναισθηματικα, ο τυπος δεν πιστευω να ερθει στο χωρο της, εξαλλου τι αξια να εχει ενα πουλι οταν εζησε σε ενα περιβαλλον με νεκρα απο την πείνα παιδιάΠραγματικά απρόσμενη εξέλιξη.
Η συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού είναι απαράδεκτη!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν νομίζω να το φέρει, οπότε θα πάω με παρέα.Πραγματικά απρόσμενη εξέλιξη.
Η συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού είναι απαράδεκτη!
Να νοιώθεις ικανοποίηση για την αγάπη και την φροντίδα που του έδωσες το διάστημα που ήταν μαζί σου.
Με όλο το θάρρος της γνωριμίας μας μέσω του forum θα σου πρότεινα να μήν πάς πουθενά και ειδικά στο υπόγειο σπίτι αυτού του ανθρώπου, αν έχεις τρόπο επικοινωνίας ζήτησε του να το φέρει στον χώρο σου και μετά κράτα απόσταση απο αυτούς γιατί με την συμπεριφορά του έδειξε ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να κάνει την δουλειά του χωρίς να νοιάζεται για τα δικά σου συναισθήματα και το δέσιμο που δημιούργησες με το Σελιμ.
Έυχομαι η θεραπεία σου να έπιασε τόπο και το πουλάκι να είναι καλύτερα.
Θα γίνει και αυτό. Θα συνηθίσω σιγά σιγά, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις μπροστά.:)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας