Τι είναι αυτό Γιάννη;Υπομονή λίγες μέρες και καμιά δικαιολογία δεν θα στέκει.
Τι είναι αυτό Γιάννη;Υπομονή λίγες μέρες και καμιά δικαιολογία δεν θα στέκει.
Μαρία μου αν θες γράψε τον συγκεκριμένο γιατρό και τα στοιχεία του εδώ: Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι | PetBirds
Δεν τον ανέφερα γιατί περιέχεται ήδη στην λίστα. Στον κ Ακριβό Αχιλλέα πάω.Είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Τι έκανες τελικά, την απελευθέρωσες;Που είναι αυτή η ΑΝΙΜΑ;
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να απελευθερώσω εγώ την καρδερίνα να τους την δώσω να το κάνουν αυτοί;
Θα πρότεινα να κάνεις λίγες μέρες υπομονή, άλλωστε ο χειμώνας αντενδείκνυται για κάθε τέτοια σκέψη. Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο.Οχι. Εχω φόρτο εργασίας και δεν εχω κάνει κάτι ακόμη. Την Κυριακή θα πάω να την Ελευθερώσω στο πάρκο του Βέικου ή αν πάω για μια δουλεια στον Μαραθώνα θα την ελευθερώσω εκεί
Και πως θα βγάλει το χειμώνα το πουλάκι; Αν δεν το φάνε τα αρπακτικά θα το σκοτώσει η πείνα.Οχι. Εχω φόρτο εργασίας και δεν εχω κάνει κάτι ακόμη. Την Κυριακή θα πάω να την Ελευθερώσω στο πάρκο του Βέικου ή αν πάω για μια δουλεια στον Μαραθώνα θα την ελευθερώσω εκεί
Συμφωνώ κι εγώ, αυτοί ξέρουν.Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της έλλειψης ενημέρωσής σου, μήπως είναι προτιμότερο να επικοινωνήσεις με ένα από τα κέντρα, ή το ΕΚΠΑΖ ή την ΑΝΙΜΑ να σε συμβουλεύσουν τι να κάνεις ή να την πάρουν εκείνοι;
Τέλεια...Άριστη απλά έχει υπέρκινητικότητα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας