Μπράβο σου ρε φίλε, αυτό ακριβώς να κάνεις.Που είναι αυτή η ΑΝΙΜΑ;
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να απελευθερώσω εγώ την καρδερίνα να τους την δώσω να το κάνουν αυτοί;
Μπράβο σου ρε φίλε, αυτό ακριβώς να κάνεις.Που είναι αυτή η ΑΝΙΜΑ;
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να απελευθερώσω εγώ την καρδερίνα να τους την δώσω να το κάνουν αυτοί;
Μίλησε σε παρακαλώ και με την @Γιάννα Κ. Που είναι εθελόντρια του ΕΚΠΑΖΠου είναι αυτή η ΑΝΙΜΑ;
Στέρησες από ένα σκλάβο... Τη δυνατότητα να ζήσει ελεύθερος!Η καρδερίνα αυτή την στιγμή, ταξιδευει για Κόρινθο.
Την χάρισα σε κάποιον ιντερνετικό φίλο που θα την βάλει μαζί με άλλες σε μεγάλη κλούβα στην αυλή του
1. Η καρδερίνα δεν μπορούσε να ελευθερωθεί μέσα στον χειμώνα διότι τα ποσοστά ασφαλούς επιβίωσής της ήταν μικρά
2. Μετά από 8 μήνες αιχμαλωσία η Καρδερίνα μπορεί να είχε απώλεια των ενστίκτων που της χρειάζονταν για επιβίωση
Πέρα από την ΑΝΙΜΑ υπάρχει και ο ΕΚΠΑΖ...4. Η ΑΝΙΜΑ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα τηλέφωνα ούτε απάντησε σε ειδοποίησή μου μεσω διαδικτύου
Κυρίες και Κύριοι με αδικείτε
Τέσσερεις σελίδες μπλα, μπλα
Συμπεράσματα που έβγαλα και έλαβα υπ’ όψιν μου για να βγάλω την απόφαση αυτή.
1. Η καρδερίνα δεν μπορούσε να ελευθερωθεί μέσα στον χειμώνα διότι τα ποσοστά ασφαλούς επιβίωσής της ήταν μικρά
2. Μετά από 8 μήνες αιχμαλωσία η Καρδερίνα μπορεί να είχε απώλεια των ενστίκτων που της χρειάζονταν για επιβίωση
3. Πρώτο μέλημα μου ήταν η επιβίωσή της
4. Η ΑΝΙΜΑ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα τηλέφωνα ούτε απάντησε σε ειδοποίησή μου μεσω διαδικτύου
Έτσι θεώρησα καλύτερη λύση να εξασφαλίσω την επιβίωσή της σε καλύτερες συνθήκες αιχμαλωσίας από ένα κλουβί 60 εκ. Που την είχα παρά να ρισκάρω την επιβίωσή της
Μου φάνηκε καλή η ιδέα εξασφάλισης της ζωής της σε ένα κλουβί διαστάσεων δωματίου με φυσικό χώμα για βάση και η παρέα με άλλες καρδερίνες
Μπορεί να διαφωνείτε για την λύση που έδωσα αλλά νομίζω ότι δεν δικαιούστε να έχετε την άποψη ότι πήγαν χαμένες η τέσσερεις σελίδες ανταλλαγής απόψεων
ΥΓ: ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ
Η Αλήθεια είναι πως εγώ απογοητεύτηκα... Πίστευα στην εξέλιξη και στην απελευθέρωση του πουλιού, όχι φυσικά άνευ όρων, αλλά μέσω του ΕΚΠΑΖ στην συγκεκριμένη περίπτωση μια και η ΑΝΙΜΑ καθυστέρησε να απαντήσει.Κυρίες και Κύριοι με αδικείτε
Τέσσερεις σελίδες μπλα, μπλα
Συμπεράσματα που έβγαλα και έλαβα υπ’ όψιν μου για να βγάλω την απόφαση αυτή.
3. Πρώτο μέλημα μου ήταν η επιβίωσή της
4. Η ΑΝΙΜΑ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα τηλέφωνα ούτε απάντησε σε ειδοποίησή μου μεσω διαδικτύου
Έτσι θεώρησα καλύτερη λύση να εξασφαλίσω την επιβίωσή της σε καλύτερες συνθήκες αιχμαλωσίας από ένα κλουβί 60 εκ. Που την είχα παρά να ρισκάρω την επιβίωσή της
Μου φάνηκε καλή η ιδέα εξασφάλισης της ζωής της σε ένα κλουβί διαστάσεων δωματίου με φυσικό χώμα για βάση και η παρέα με άλλες καρδερίνες
Μπορεί να διαφωνείτε για την λύση που έδωσα αλλά νομίζω ότι δεν δικαιούστε να έχετε την άποψη ότι πήγαν χαμένες η τέσσερεις σελίδες ανταλλαγής απόψεων
ΥΓ: ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας