Γενικά Πως μπορώ να γραφτώ σε σύλλογο για πουλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης loomitop
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

loomitop

PB New Member
Εγγραφή
17 Μαϊ 2012
Μηνύματα
13
Πόλη
Πάτρα
Λοιπόν παιδιά καλησπέρα, η απορία μου είναι πως μπορώ να γραφτώ σε κάποιο σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έρθω σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο, δηλαδή θέλω με λίγα λόγια να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου πάνω σε αυτό το "μικρόβιο" που έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι εδώ μέσα, με τα καναρίνια κλπ.
Με ενδιαφέρει περισσότερο στο μέλλον δεν το σκέφτομαι για άμεσα. Επίσης πρέπει να έχω συγκεκριμένη ράτσα για να γραφτώ; Πχ τιμπράντο ή άλλα; Και ποιες είναι οι υποχρεώσεις κάποιου που ανήκει σε ένα σύλλογο;

ΥΓ. Οποιαδήποτε απάντηση ίσως να μην τη δω άμεσα γιατί θα λείπω για λίγες μέρες, όμως θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Για να γίνεις μέλος σε κάποιο σύλλογο, θα πρέπει να επιλέξεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια να απευθυνθείς σε αυτόν για την εγγραφή. Θα συμπληρώσεις μια αίτηση, θα πληρώσεις την ανάλογη συνδρομή και αυτό ήταν.

Μπορείς να έχεις όσες ράτσες θέλεις, από το σύλλογο δεν υπάρχει περιορισμός. Βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξεις, θα πρέπει να διαλέξεις κάποιον που αφορά στη ράτσα των πουλιών που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, για να έχεις επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται επίσης με αυτά τα πουλιά.

Οι υποχρεώσεις των μελών προς το σύλλογο, αναφέρονται στο καταστατικό του εκάστοτε συλλόγου. Πριν την εγγραφή, να το ζητήσεις για να ενημερωθείς με λεπτομέρειες.

Σε αυτό το θέμα υπάρχει μια σχετική λίστα που ίσως χρειαστείς: Σύλλογοι ωδικών πτηνών στην Ελλάδα
 
φιλε καλησπερα εαν σε ενδιαφερει η εγγραφη σε συλλογο γινετε μια τετοια προσπαθεια στο αιγιο εαν θες μιλαμε το τλ μου ειναι 693*******
 
Όποιος θέλει να μιλήσει με τον Αποστόλη για το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλώ να του στείλει προσωπικό μήνυμα. Η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων δεν επιτρέπεται.
 
Ευχαριστώ Σταύρο με κάλυψες 100% ;)
Αποστόλη θα μιλήσουμε φίλε, ευχαριστώ.
 
Back
Top