Διατροφή Πως να δίνω το αυγό στο budgie;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης ioanna-g
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σιγουρα στην ταιστρα λιωμενο γιατι νομιζω οτι φοβαται ακομα και την αβγοθηκη!
Υπομονή και θα τα φάει όλα.. Αρκεί να επιμείνεις και να μην επαναπαυθείς.. :) Είναι νέος ακόμα στο σπίτι του!

Παιδια να ρωτησω κατι! Το παπαγαλακι δηλαδη τρωει το τσοφλι ετσι χωρις κινδυνο πνιγμου; Επισης λετε μετα απο 2-3 ωρες να αφαιρεσουμε το τσοφλι η ολο το αυγο που πιθανον ειναι ετοιμο να χαλασει;

Καλησπέρα σας, να σας ρωτήσω ,θα δώσω αυγό σήμερα στα μπατζι μου. Δεν μου βγήκε πολύ σφικτό αλλά ούτε ζουμί! Είναι ok σε αυτή την μορφή να το δώσω μόλις κρυώσει;

Συνημμένα

@katerina86 όχι δεν είναι οκ. Φαίνεται λίγο μελάτο. Το αυγό πρέπει να είναι καλοβρασμένο, 12 λεπτά να είναι υπό βρασμό. Εγώ το κόβω, όπως εσύ, οριζόντια στα δύο όπως είναι με το τσόφλι κ αφού κρυώσει, προσφέρω στο καναρίνι μου, το μισό μέσα σε μία αυγοθηκη. Για να μην βουλιάζει στην αυγοθηκη κ να είναι εύκολα προσβάσιμο και το τσόφλι, βάζω πολύ λίγο χαρτί μέσα στην αυγοθηκη για να κάθεται πάνω το αυγό κ έτσι να είναι για να είναι λίγο πιο ψηλά. Μια χαρά το τρώει. Σε δύο τρείς ώρες το αφαιρούμε όμως, γιατί αλλοιώνεται γρήγορα. Τώρα στα budgie σου μπορεί να μην τους αρέσει ολόκληρο κομμάτι, αλλά λιώμα ή μικρά κομματάκια. Το δοκιμάζεις κ βλέπεις.

Back