Οχι δεν εχω .. Τα ελευθερα που εχουμε ερχωντε κ τρωνε τα κουκουναρια απο τα κυπαρισια... Να του δοσω βρασμενο ρυζι λες να το φαη κανει ε;Εδώ σ' εμάς έρχονται και τσακίζουν τις ακακίες. Έχεις καμιά κοντά σου να πλύνεις; Και σπόρους μάζεψε.
Οχι δεν εχω .. Τα ελευθερα που εχουμε ερχωντε κ τρωνε τα κουκουναρια απο τα κυπαρισια... Να του δοσω βρασμενο ρυζι λες να το φαη κανει ε;Εδώ σ' εμάς έρχονται και τσακίζουν τις ακακίες. Έχεις καμιά κοντά σου να πλύνεις; Και σπόρους μάζεψε.
και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν καμιά αρρώστια;κελαιδανε κ φωναζουν τα ελευθερα ρινγνεκ κ αυτα ερχωντε στα καγκελα
Μπορεί, προσπάθησε και γενικά μην αγχώνεσαι. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν θα ήταν σκόπιμο να είναι κοντά στους γονείς να τους βλέπει να παραδειγματίζεται. (Τρόπος του λέγειν )να του δοσω βρασμενο ρυζι λες να το φαη κανει ε;
Τη αρωστια τα δικα μου; Δεν ερχωντε πανω στο κλουβι αν κ τα ελευθερα ειναι πιο υγειη απο αυτα στα κλουβιακαι δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν καμιά αρρώστια;
Μαρια μου αν τον βαλω κοντα στους γονεις πως θα τον εξημεροσω; Περημενω να αρχισει να τρωη κ να τον μαθω να καθετε στο χερι μου κ να παιζουμε αν ειναι κοντα στους γονεις θα εξακολουθη να με φοβατε νομιζωΜπορεί, προσπάθησε και γενικά μην αγχώνεσαι. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν θα ήταν σκόπιμο να είναι κοντά στους γονείς να τους βλέπει να παραδειγματίζεται. (Τρόπος του λέγειν )
Του βραζω ρυζι κ λαχανικα αν δεν φαη θα τον βαλω για λιγες μερες διπλα στο κλουβι τον γονειον του.. επειδη εχω χαση πολλες μερες κ κοντεβει 3 μηνων θελω να τον εχω χωρια γιατι μετα δεν θα ειναι ευκολο να εξημερωθει ειδη εχω αργηση πολυ γιαυτο προσπαθωΝαι, για λίγες μέρες σαν μεταβατικό στάδιο, ώσπου να ρολάρει στην διατροφή του. Δεν ξέρω κι εγώ επ' αυτού, κάτσε ν' ακούσεις και άλλους.
Δεν είναι ακριβώς έτσι..Τη αρωστια τα δικα μου; Δεν ερχωντε πανω στο κλουβι αν κ τα ελευθερα ειναι πιο υγειη απο αυτα στα κλουβια
Αποτη ξερω για να μεταδοσουν καποια ασθενεια πρεπει να ερθουν σε επαφη μεταξη τους η να κουστουλανε το κλουβι... καθε καλοκαιρι τα εχω εξω στην βεραντα κατω απο την κεραμοσκεπη δεν ερχωνται κοντα τους οπωτε δεν εχουν προβλημα το πιο κοντινο που ερχωνται ειναι απεναντη στα κυπαρισια κ απο εκει μειλανε μεταξη τους... ααα κ στην ταρατσα μου που τους βαζω σπορακια κ τρωνε αλλα ειναι πολυ μακριαΔεν είναι ακριβώς έτσι..
Μπορεί να είναι πιο υγειή για τον εαυτό τους, όμως μπορούν να μεταδόσουν κάποια ασθένεια στα δικά σου, που επειδή ζουν στο κλουβί δεν έχουν τα απαραίτητα αντισώματα :)
Καλησπέρα ο ζέστης είναι μια χαρά... Χέστης βέβαια δεν κάθεται να τον πιάσεις αλλά έχει μάθει κ παίρνει το μήλο από το χέρι μου μέχρι εκεί ομως όχι πολλά. Δυστυχώς δεν μου έκαναν αλλά πουλάκια ούτε αυγά οι γονείς του.Τελικά Μαρία θα μας πεις πως εξελίχθηκε η κατάσταση με τον...χέστη;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας