@Poppitsa τώρα το ζωντανό που ζει; Σε εσωτερικό χώρο ή σε εξωτερικό χώρο; Αυτό είναι δική σου επιλογή λαμβάνοντας υπόψη που θα ζει καλύτερα. Για αυτό που θες, κ να σε συνηθίσει, νομίζω ότι είναι καλύτερα να είναι σε εσωτερικό χώρο. Αλλά όλα έχουν τα θετικά τους κ τα αρνητικά τους. Πρέπει να έχεις το κατάλληλο μέρος για να τοποθετηθεί το κλουβί. Η κουζίνα κ η τουαλέτα είναι απαγορευτικά δωμάτια. Για τυχόν σκόνη κλπ έχω διαβάσει ότι απαγορεύεται κ το υπνοδωμάτιο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αφορά παπαγάλους παρά καναρίνια (δεν έχω δει ούτε σκόνη ούτε πούδρα, μόνο πούπουλα λόγω πτερόροιας). Άλλωστε για υπόστρωμα έχω επιλέξει λευκές σελίδες Α3 κ όχι τριμμένο ξύλο που μπορεί να ανασηκώνεται. Κ εννοείται φροντίζεις να κοιμάται με την δύση του ηλίου κ να ξυπνά με την ανατολή. Να έχει την ησυχία του κ να μην το ξυπνας. Όπως κ ναχει δες αυτό.
Φροντίδα - Επιλογή θέσης κλουβιού στο σπίτι
Στην επιλογή του κατάλληλου σημείου του σπιτιού για την τοποθέτηση του κλουβιού, υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να πάρουμε υπ’ όψιν μας. Δείτε πως θα επιλέξετε τη σωστή θέση; Πως να επιλέξετε τη σωστή θέση για το κλουβί Αποκτήσαμε ένα ή περισσότερα πουλάκια και η επόμενη σκέψη μας είναι να...
community.petbirds.gr