Κι εγώ εγώ 50+ ιθαγενη και υβρίδια και δε δίνω λαχανικά 3 φορες τη βδομάδα, ούτε φρούτα δύο φορές τη βδομάδα, ούτε αυγό 2-3 φορές τη βδομάδα, ούτε έχω μόνιμα σουπιοκοκκαλο ούτε ξύλινες πατηθρες...και τα πουλιά είναι σούπερ. Τι πάει να πει αυτό; Ότι είναι κοτσάνες όσα λέγονται στο παρόν νήμα;@meniam Budgie που είχα παλιότερα η κουτσουλιές του ήταν μια χαρά χωρίς προβιοτικα. Δεν πιστεύω πως τα χρειάζονται χωρίς να υπάρχει λόγος.
Άρα στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται έξτρα, σωστά;Πλέον και οι μισές και πλέον επώνυμες αυγοτροφες περιέχουν προβιοτικα.
@patrickios
Άρα στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται έξτρα, σωστά;
@patrickiosμου είχες απαντήσει κ εσύ κ άλλα μέλη ότι αυτό που χρειάζεται ένα πουλάκι είναι σπόροι, λαχανικά (μεγαλύτερη ποικιλία από αυτή που έδινα) κ αυγό.
Του δίνεις ελεύθερα φρέσκο και το αποσύρεις έγκαιρα φρέσκο. Όσο φάει. Η ποσότητα έχει να κάνει με το πώς θα καταφέρεις να το στηρίξεις. Και ολόκληρο λάχανο να του δώσεις, θα φάει τόσο όσο χρειάζεται.Μια ερώτηση ακόμα. Τι πισοτιτεσ λαχανικών δίνουμε? Εγώ σήμερα του έκοψα λίγοι αγγουράκι καθορισμένο, δυο φετούλες . Μπορώ να του δώσω παραπάνω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας